Sama nikotyna z papierosa poza tym że uzależnia nie wyrządza spustoszeń, raczej wszystkie te pozostałe ileś tam tysięcy substancji.
Szukaj
Sama nikotyna z papierosa poza tym że uzależnia nie wyrządza spustoszeń, raczej wszystkie te pozostałe ileś tam tysięcy substancji.
D800
ostatni papierosek był w sobotę wieczorem. Póki co się trzymamAle już mam dośc obżerania się popcornem
![]()
Jednym słowem stałeś się twardzielem jak w swoim podpisie. Powodzenia i wytrwałości.
taaa - jestem twardy jak słoik musztardyI obym tak wytrwał
nie - ale paliłem herbatę z torebki, herbatę granulowaną i suszone skórki bananówAle to w zamierzchłych latach 90-tych się działo
![]()
Ja po wzlotach i upadkach nie palę od 2 miesięcy. Zaraz zacznie sie sezon ślubny i tego boję się najbardziej
Rzucałem kilka razy i w sumie jakoś nie miałem z tym problemu. Najgorzej było w sytuacjach, kiedy rytualnie sięgałem po fajkę - wsiadam do auta, zapalam silnik, zapalam fajkę... a tu nicDalej chce mi się palić, ale to dlatego, że po prostu lubię/lubiłem to i sprawiało mi to przyjemność, choć dla niepalących nie do pomyślenia jest jak taki smród może smakować
![]()
5D, 28 1.8, 17-35 2.8-4, 50 1.4, 85 1.8
u mnie mijają 4 miesiące bez fajka
jest fantastycznie, choć gdyby nie było to szkodliwe czasami bym sobie zapalił, bo sprawiało mi to przyjemność
25 dni wolny od fajczenia ...poranne wypady na zdjęcia do Puszczy przy -20-stu stopniowym mrozie tylko oczyszczają przepaloną duszę![]()
mam ten sam dylemat - nigdy nie miałem tak bym kiedykolwiek wstał rano i myslał o kiepie. Najpierw śniadanko, potem herbatka i ewentualnie papierosek. Najwcześniej około 9. Czasem nawet później. Paliłem dla przyjemności bo to po prostu lubiłem. A najgorsze jest że ja knajpiano pubowy człek jestem. I piwsko z petem musiało byc w zadymianej knajpceTeraz to ja nie wiem jak to będzie hihihih
Skontaktuj się z nami