Szukaj
W Polsce stosuje się wyłącznie połączenie kodeiny (lub innych opioidów) z paracetamolem, natomiast Vicodin to hydrokodon z paracetamolem.
Działanie podobne do działania Vicodinu będziesz miał jak sobie strzelisz morfinę z paracetamolem, aczkolwiek przy zażywaniu doustnym morfina nie działa tak dobrze jak hydrokodon. A przy dożylnym...cóż
Odpowiadając na pytanie. Nie, nie kupisz go w Polsce. Tylko w USA i tylko jak masz receptę![]()
Ostatnio edytowane przez velaskez ; 11-02-2011 o 09:41
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ojtam ojtam. Housa nie będą puszczać, żeby się w Polsce pacjenci nie rozmarzyli za bardzo o podobnie działajacej służbie zdrowia, o tych rezonansach na każde zawołanie prowadzącego, o badaniu pod kątem wszelkich możliwych chorów, o tych jednoosobowych salach z elektrycznie regulowanymi wyrkami...
Ale pewnie nie będzie już "polskich (mniej lub bardziej" romantychych komedii", tudzież pseudogangsterskich filmideł, w których bohaterowie bez względu na miejsce na drabinie społecznej jeździli jedna marką samochodów, wszyscy mieli ten sam dzownej w telefonach, pili jeden rodzaj piwa, mieszkami w jednym mieście, w tym samym apartamentowcu i żaden z nich nie przekroczył trzydziestki...
Ostatnio edytowane przez hubik ; 11-02-2011 o 12:26 Powód: literówka
Jak ktos ma budzet taki, jak ten serial, to na pewno![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Nie wiem - nigdy nie miałem okazji skorzystać (i oby taki stan się utrzymał na wieki). Ale ten serial jest dość popularny w naszym kraju, najpewniej przez charakter głównego bohatera, bo jak czytałem w jakimś opisie badań widzów i oglądalności Housa - niewielu widzów rozumie terminy medyczne, jakie się w fabule przewijają.
I tak wiadomo ze najczesciej podejrzewaja toczen
ps chociaz teraz juz nie tak czesto![]()
Chyba ktos dal w koncu znac scenarzystom, ze to sie robi nudne![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Skontaktuj się z nami