Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 59
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Talking Przerost formy...

Wybrańcom narodu do reszty wywróciło się we łbach...
    http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomos..._medialna.html

Już widzę te tłumy szarych Polaków szturmujące salony sprzedające Aston Martina, czy Tag Hauer'a, po obejrzeniu kolejnego odsmażonego odcinka Bonda w TV reżimowej...
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-02-2011 o 19:35 Powód: pis. ("oglądnięciu")

Domyślnie

Ta, jeszcze kupująca Zegarki Omega i ubierającego się w garnitury Brioni za 15k PLN
    Pewnie nawet zabronią puszczania meczów Euro 2012 bo za dużo reklam będzie
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 10-02-2011 o 19:35 Powód: orto. ("meczy")

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

BTW, jak chcą się przyczepiać do reklam, to niech się zajmą nachalnymi reklamami zabawek...

Domyślnie

o LOL Nie myślałam, że ktoś wymyśli taką paranoję Brak słów...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    BTW, jak chcą się przyczepiać do reklam, to niech się zajmą nachalnymi reklamami zabawek...
    Albo wyglądem miast, gdzie reklamy umieszcza się już dosłownie wszędzie, gdzie jest tylko "wolne" miejsce. Nawet gdy dany billboard pasuje do otoczenia jak siodło do świni... Zdaję jednak sobie sprawę, że przed tym nie uciekniemy i tak wyglądają miasta "na świecie". Miliony reklam, bombardujące nas z każdej strony...
    Ja chcę do lasu ! Z gałęzi zrobię sobie "dom", będę jadł owoce lasu, pił wodę ze źródełka, prąd z młyna etc..
    Nieosiągalne, a szkoda

conik
    Gość

Domyślnie

prz3mo...z tymi reklamami dookola masz racje....to od dawna powinno byc uregulowane....zaczelo przypominac china town....czemu mimo wszystko na zachodzie tak nie jest...ano dlatego ze sprawy reklamy outdoorowej sa uregulowane tak ze nie szpeci ona otoczenia w ktorym sie znajduje....

Domyślnie

Przypomniała mi się reklama, którą wywieszono przy wawelu.
    Niestety nie jestem z Krakowa i nie widziałem jej na własne oczy, ale może ktoś potwierdzi.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Widywałem te reklamy. Ale ja to jestem nieczułe bydle, bo jakiś do mnie nie trafiały...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    Ale ja to jestem nieczułe bydle, bo jakiś do mnie nie trafiały...
    A taką reklamę byś wytrzymał (pomijam już serial)?

Pozdrawiam! Marcin fotoblog fotografia
    F100,D700,D80 | N 35/2D 50/1.4D 105/2.8D 24-85G 35-70/2.8D 75-150/3.5AiS | Σ 12-24 70-300 | Sonnar 300/4 | Soligor 135/2.8 | SW 150/750 | SB-800/400 | LS-2000 | HEQ5

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Jakoś przetrzymałem, chociaż nachalność zadziałała w drugą stronę. Śmiać mi się chcę jak widzę panią Gessler krzywiącą się lub zwracającą pokarm na talerzyk, kiedy nawiedza restaurację, w kuchni której nie doprawiała żarcia przyprawami jednie słusznej firmy... Taka wspaniała restauratorka, a ani razu nie przyznała, że suszone zioła i przyprawy z masowej produkcji są be, a najlepiej nadają się te świeże, zielone ziółka.
    A co do powyższej reklamy TPSA, to tym aktorzynom brakuje klasy w prezentowaniu produktów. To nie product placement, to walenie w ryj. Jeśli Bond by miał by im przyrównać, to by musiał nosić omegę wielkości koła od malucha

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów