Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Napisałam na FB ale zduplikuję:
    Większość z was pewnie wolałaby piękne i wyPSowane zdjęcia bobaska w koszyczku. Albo przynajmniej higienicznie wypielęgnowanego w rożku i śpioszkach. Ale życie TAK właśnie powstaje.
    Nie każda fotografia to istne wyobrażenie piękna. Niektóre mają za zadanie skłaniać do przemyśleń i do przeżywania emocji. Ale to już mało modne...
    Być może ta fotka na FB albo na NK pasowałaby wyśmienicie. Ale nie na forum fotograficznym gdzie oceniamy ZDJĘCIA a nie LUDZI. Mniej hipokryzji.
    red light, dark room...

Domyślnie

mocne i bardzo dobre zdjęcia gratulacje dla fotografa bo ja bym omdlał emocjonalnie na widok narodzin a tu jeszcze zdjęcie zrobić.
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Samo życie.
    Ja bym schował w rodzinnym albumie. Upubliczniać bym się nie ośmielił.

Wszystkiego ci najlepsze dla maluszka, przespanych nocy rodzicom!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Sam zrobiłem podobne zdjęcie około rok temu. nie miałem żadnych skrupułów, żeby zdjęcie upublicznić. Moim zdaniem fantastyczny moment ... . Gratulacje!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Być może ta fotka na FB albo na NK pasowałaby wyśmienicie. Ale nie na forum fotograficznym gdzie oceniamy ZDJĘCIA a nie LUDZI. Mniej hipokryzji.
    Ale o co konkretnie chodzi? Jakich ludzi? Oceniam jak najbardziej zdjęcie. Nie mam pojęcia nawet kim jest autor.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ale o co konkretnie chodzi? Jakich ludzi? Oceniam jak najbardziej zdjęcie. Nie mam pojęcia nawet kim jest autor.
    Osrany za przeproszeniem dzieciak to też życie, zarzygany dzieciak to też życie i tak można mnożyć... Jedyna różnica jest taka, że narodziny się nie powtarzają. Więc pytam Cię co jest pięknego w tym zdjęciu? Życie?
    red light, dark room...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadeusz Zobacz posta
    Osrany za przeproszeniem dzieciak to też życie, zarzygany dzieciak to też życie i tak można mnożyć... Jedyna różnica jest taka, że narodziny się nie powtarzają. Więc pytam Cię co jest pięknego w tym zdjęciu? Życie?
    Pierw oskarżasz mnie o hipokryzję. Teraz nie rozumiesz najwyraźniej jaka jest różnica między fekaliami (apropos - nie znasz innego słownictwa?) a narodzinami. Ale mogę Ci wytłumaczyć co jest piękne DLA MNIE w tym zdjęciu, choć nie oczekuję że zrozumiesz, ponieważ piękno to jest coś co czujemy a nie rozumiemy, więc jeśli w tym zdjęciu tego nie czujesz to nawet tłumacząc ci to 30h - nic nie zmienię.

Piękne dla mnie w tym zdjęciu są emocje. Piękne jest to że sama urodziłam dwójkę dzieci i mi się to wszystko przypominało. Bo to jest cud narodzin. Połączenie tego całego oczekiwania, strachu, radości i bólu. I ogromnej, najogromniejszej w świecie miłości. To zdjęcie jest piękne, bo patrząc na nie, nie najważniejsza jest dla mnie krew, czy szpitalne rękawiczki, ale uczucia. Bo kiedy to wszystko piszę, to mam łzę w oku.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Coraz trudniej o zrobienie zdjęcia, nad którym osoba postronna zatrzyma się na chwilę... autorowi tego wrzutu to się udało. Nie oceniam czy to dobre czy złe zdjęcie, na pewno kontrowersyjne.

I gratuluję przy okazji

Domyślnie

Piękne dla mnie w tym zdjęciu są emocje. Piękne jest to że sama urodziłam dwójkę dzieci i mi się to wszystko przypominało. Bo to jest cud narodzin. Połączenie tego całego oczekiwania, strachu, radości i bólu. I ogromnej, najogromniejszej w świecie miłości. To zdjęcie jest piękne, bo patrząc na nie, nie najważniejsza jest dla mnie krew, czy szpitalne rękawiczki, ale uczucia. Bo kiedy to wszystko piszę, to mam łzę w oku.
    Dokładnie to chciałem napisać. Mimo tego, że sam nigdy nie urodzę ( )to przy tym zdjęciu można sobie przypomnieć te emocje, te chwile i to coś czego nie da się już ubrać w słowa w momencie gdy słyszy się na własne uszy pierwszy krzyk swojego nowonarodzonego dziecka.

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów