Szukaj
pierwsze zdjęcie- rewelacja!
gratulacje
Zdrówka życzę dla dzieciątka i dla Ciebie.
Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
moje pstryki
Jeszcze trochę i będziemy do pochwy zoomować.
red light, dark room...
no i ja mam mieszane uczucia.
niby brzydkie ale to jest taki moment w życiu trwający dosłownie kilka chwil, że zdjęcia te są pamiątką na całe życie i rodziców i dziecka.
jestem na tak mimo wszystko.
ps. Że też Ci się chciało brać ze sobą takie body w takie miejsce![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Zdjęcie zostało zdjęte z tablicy na FB, więc dopiszę jeszcze swoje zdanie.
Narodziny to intymna chwila. Jeśli ktoś ma ochotę ją upubliczniać w formie najbardziej naturalistycznej - powinien się kilka razy zastanowić. Kiedyś Edyta Górniak wstawiła zdjęcie pieluchy z kupą swojego dziecka. Też życie prawda? Pochwalamy?
Ja nie piszę o obrzydliwości tego zdjęcia, ale o całokształcie. Zdjęcie intymne, do PRYWATNEGO albumu.
D700 | 35/1.4 | 50/1.4 | 85/1.8 | SB-700 |
No cóż, facebook zachował się jak się zachował. Ich sprawa. Dla mnie to zdjęcie jest elementem całości życia. Może nie każdy podzieli się nim z innymi, autor jednak zdecydował inaczej. Jeśli natomiast ktoś pisze że to obrzydliwość niech się lekko powstrzyma. Dla mnie to piękno narodzin. Chwila jakiej nieczęsto doświadczamy w życiu. Ludzka natura nie jest niczym obrzydliwym, jest fenomenem życia i tego co ono ze sobą niesie. Ja chciałbym mieć zdjęcie swoich narodzin i nie miałbym żadnych problemów z podzieleniem się tym z innymi.
Naprawdę nie widzisz różnicy?Kiedyś Edyta Górniak wstawiła zdjęcie pieluchy z kupą swojego dziecka.
Napisałam na FB ale zduplikuję:
Większość z was pewnie wolałaby piękne i wyPSowane zdjęcia bobaska w koszyczku. Albo przynajmniej higienicznie wypielęgnowanego w rożku i śpioszkach. Ale życie TAK właśnie powstaje.
Nie każda fotografia to istne wyobrażenie piękna. Niektóre mają za zadanie skłaniać do przemyśleń i do przeżywania emocji. Ale to już mało modne...
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Skontaktuj się z nami