Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Domyślnie narodziny .........

Ostatnio edytowane przez fever_pl ; 28-12-2010 o 23:23 Powód: dodanie drugiego zdjęcia

Domyślnie

pierwsze zdjęcie- rewelacja!

Domyślnie

Zdrówka życzę dla dzieciątka i dla Ciebie.
    Canon 400d plus kilka szkiełek i coś do błyskania - to już przeszłość
    D7000|D7200|Sigma 17-50|N35 1,8|N18-105 VR|N70-300 VR|SB-800
    moje pstryki

Domyślnie

Jeszcze trochę i będziemy do pochwy zoomować.
    red light, dark room...

Domyślnie

no i ja mam mieszane uczucia.
    niby brzydkie ale to jest taki moment w życiu trwający dosłownie kilka chwil, że zdjęcia te są pamiątką na całe życie i rodziców i dziecka.

jestem na tak mimo wszystko.

ps. Że też Ci się chciało brać ze sobą takie body w takie miejsce

Oszczędny w słowach Awatar Bett
    Miasto
    Gorzów Wlkp.

Domyślnie

Zdjęcie zostało zdjęte z tablicy na FB, więc dopiszę jeszcze swoje zdanie.

Narodziny to intymna chwila. Jeśli ktoś ma ochotę ją upubliczniać w formie najbardziej naturalistycznej - powinien się kilka razy zastanowić. Kiedyś Edyta Górniak wstawiła zdjęcie pieluchy z kupą swojego dziecka. Też życie prawda? Pochwalamy?

Ja nie piszę o obrzydliwości tego zdjęcia, ale o całokształcie. Zdjęcie intymne, do PRYWATNEGO albumu.
    D700 | 35/1.4 | 50/1.4 | 85/1.8 | SB-700 |

Domyślnie

No cóż, facebook zachował się jak się zachował. Ich sprawa. Dla mnie to zdjęcie jest elementem całości życia. Może nie każdy podzieli się nim z innymi, autor jednak zdecydował inaczej. Jeśli natomiast ktoś pisze że to obrzydliwość niech się lekko powstrzyma. Dla mnie to piękno narodzin. Chwila jakiej nieczęsto doświadczamy w życiu. Ludzka natura nie jest niczym obrzydliwym, jest fenomenem życia i tego co ono ze sobą niesie. Ja chciałbym mieć zdjęcie swoich narodzin i nie miałbym żadnych problemów z podzieleniem się tym z innymi.

Kiedyś Edyta Górniak wstawiła zdjęcie pieluchy z kupą swojego dziecka.
    Naprawdę nie widzisz różnicy?

Domyślnie

Napisałam na FB ale zduplikuję:
    Większość z was pewnie wolałaby piękne i wyPSowane zdjęcia bobaska w koszyczku. Albo przynajmniej higienicznie wypielęgnowanego w rożku i śpioszkach. Ale życie TAK właśnie powstaje.
    Nie każda fotografia to istne wyobrażenie piękna. Niektóre mają za zadanie skłaniać do przemyśleń i do przeżywania emocji. Ale to już mało modne...
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pinquin Zobacz posta
    Większość z was pewnie wolałaby piękne i wyPSowane zdjęcia bobaska w koszyczku. Albo przynajmniej higienicznie wypielęgnowanego w rożku i śpioszkach. Ale życie TAK właśnie powstaje.
    Nie każda fotografia to istne wyobrażenie piękna. Niektóre mają za zadanie skłaniać do przemyśleń i do przeżywania emocji. Ale to już mało modne...
    Popieram Co do samego zdjęcia dużo lepiej byłoby jako czarno-białe krew nie rzucałaby się tak w oczy i lepiej pokazany byłby moment narodzin. Tak przynajmniej myślę Faceci chyba inaczej na takie zdjęcia patrzą :P

Tak po za tym to gratuluję.
    Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów