wstrząsająco dobre
Szukaj
wstrząsająco dobre
mocne i bardzo dobre zdjęciagratulacje dla fotografa bo ja bym omdlał emocjonalnie na widok narodzin
a tu jeszcze zdjęcie zrobić.
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Samo życie.
Ja bym schował w rodzinnym albumie. Upubliczniać bym się nie ośmielił.
Wszystkiego ci najlepsze dla maluszka, przespanych nocy rodzicom!
Tutaj jest... podpis
Sam zrobiłem podobne zdjęcie około rok temu. nie miałem żadnych skrupułów, żeby zdjęcie upublicznić. Moim zdaniem fantastyczny moment ... . Gratulacje!
Pierw oskarżasz mnie o hipokryzję. Teraz nie rozumiesz najwyraźniej jaka jest różnica między fekaliami (apropos - nie znasz innego słownictwa?) a narodzinami. Ale mogę Ci wytłumaczyć co jest piękne DLA MNIE w tym zdjęciu, choć nie oczekuję że zrozumiesz, ponieważ piękno to jest coś co czujemy a nie rozumiemy, więc jeśli w tym zdjęciu tego nie czujesz to nawet tłumacząc ci to 30h - nic nie zmienię.
Piękne dla mnie w tym zdjęciu są emocje. Piękne jest to że sama urodziłam dwójkę dzieci i mi się to wszystko przypominało. Bo to jest cud narodzin. Połączenie tego całego oczekiwania, strachu, radości i bólu. I ogromnej, najogromniejszej w świecie miłości. To zdjęcie jest piękne, bo patrząc na nie, nie najważniejsza jest dla mnie krew, czy szpitalne rękawiczki, ale uczucia. Bo kiedy to wszystko piszę, to mam łzę w oku.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Coraz trudniej o zrobienie zdjęcia, nad którym osoba postronna zatrzyma się na chwilę... autorowi tego wrzutu to się udało. Nie oceniam czy to dobre czy złe zdjęcie, na pewno kontrowersyjne.
I gratuluję przy okazji![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
Skontaktuj się z nami