Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Domyślnie

dla mnie intymnosc zostala zachowana poprzez swietny kadr. Bardzo fajnie pokazane, takie w sam raz. Podoba mi się, widac zycie w tym zdjęciu.

btw. swoja droga tworcy winrara mogliby się uczyć od natury jak to się kompresuje ! Zmiescic takie coś w małym brzuchu -wow.

Domyślnie

Rzeczywistość jest tak podle niemoralna, obojętna i bezpośrednia - jak te zdjęcia

Kojarzy mi się z ostatnią sceną Enter the Void
    Naucz się czytać

Domyślnie

W związku z tym, że cud, piękno, emocje etc. etc., czekam na zamieszczenie zdjęcia z równie emocjonującego i niepowtarzalnego aktu poczęcia.
    sprzęt: fotografuję sercem

Domyślnie

Wspaniały moment ...
    Kobieta z Sonnarem też może

Domyślnie

a ja za miesiąc rodze i w sumie nie chciałabym takiego zdjęcia zakrwawionego dziecka mimo tego że wiem ze tak to wygląda. Myślę że to kwestia gustu.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Gratuluje potomka... zdjęcie odważne, nie ukrywam. Dużo zdrówka dla mamy i dzidziusia.

Domyślnie

Oba zdjęcia mi się podobają - naprawdę fajne. Przed 2 miesiącami popełniłem podobne - jednak zostawiłem je tylko dla najbliższych - wg mnie zbyt intymne (nr 1) żeby rozpowszechniać wśród obcych
    Gratuluję i życzę nie więcej niż 2 pobudek w nocy
    D300 | 17-55/2.8 | 50/1.8 | SB 800 | 4GB SanDisc Extreme III | LOWEPRO Micro Trekker 200

Domyślnie

"Cud narodzin, piękne emocje, zdjęcie, nad którym osoba postronna zatrzyma się na chwilę" - ok, jak najbardziej można się z tym zgodzić.
    Jest tylko kwestia tego, czy każdy z Was chciałby aby zdjęcia z Waszych "dość intymnych chwil" (bo za taką uważam własne narodziny) były prezentowane publicznie? Osobiście nie chciałbym dowiedzieć się po dwudziestu latach o kaprysie moich rodziców związanym z chęcią pokazania kilku tysięcy osobom "tych cudownych emocji" jakie miałem na twarzy w momencie urodzenia.
    Fakt, w epoce, gdy ludzie umieszczają wszystko co robią na FB, to trochę staromodne podejście, ale na razie nie wiemy co na ten temat powie nasz śliczny model

Domyślnie

Uważam, że jakieś szczególne bariery nie zostały przekroczone...Zdjęcie nr 1 budzi kontrowersje, emocje...ale bez przesady...nie ma w nim niczego niesmacznego jak doszukują się niektórzy. Byłem przy porodzie swojego dziecka, nie robiłem zdjęć bo uważam, że te chwile należy zachować dla siebie...Oczywiście nie widzę nic zdrożnego w tym ,że ktoś uważa inaczej i nie mam zamiaru Go przekonywać żeby podchodził do tematu jak ja... Zdjęcia są w porządku. Gratulacje!

Domyślnie

Wg mnie "cud narodzin" został bardzo subtelnie ukazany w tych zdjęciach.
    Zgodzę się jednak z jednym z przedmówców, że chyba zastosowanie obróbki b/w byłoby bardziej adekwatne do tych kadrów.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów