Close

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 75

Wątek: Gran Turismo 5

Domyślnie

Jest poprawka 1.03 do GT5 - dodaje zniszczenia w multi.

EDIT:
    I aktualizacja SP3 do 3.55
    Ostatnio edytowane przez Majek ; 07-12-2010 o 23:40

Domyślnie

Ahh pograłbym sobie w GT5, ale zamiast PS3 mam Xboxa i niestety jestem skazany na Forze 3, giera zacna, ale z racji tego ze posiadam Driving Force Gt to sobie na X'ie nie pogram na kierze, zostaje komp i stare dobre Race On...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ahh pograłbym sobie w GT5, ale zamiast PS3 mam Xboxa i niestety jestem skazany na Forze 3, giera zacna, ale z racji tego ze posiadam Driving Force Gt to sobie na X'ie nie pogram na kierze, zostaje komp i stare dobre Race On...
    skazany na forze??? to chyba w gt5 nie grales, mam obydwie gry i forza jest o niebo lepsza od gt
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

wlasnie Panowie, co byscie polecili na kompa do pojezdzenia zarowno rajdy jak i sciganki ? i czy ewentualnie jest szansa pograc online w taka gre ?

Domyślnie

Na kompa to chyba nie masz wyboru, z rajdowych - dirt 2 , z asfaltowych - grid, dobra grafika, swietny on line ,
    koniec
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

no te updaty mnie wkurrr po prostu wczoraj znalazłem chwilkę na granie a tu sruuu firmware + łatka i 20 minut w plecy.... ja mam już 18lvl na ppe.pl / forum jest dobry wątek o GT5 jeszcze przed premierą było ponad 330 stron
    sporo gratów

Domyślnie

Przecież nie musisz update'ów pobierać, jak chcesz sobie pograć. Tyle tylko, że do PSNa Cię nie zaloguje, jak nie będziesz miał najnowszej wersji firmware. I tak sprawnie poszło, bo tylko 20 minut (u mnie też) spodziewałem się, że z godzinę to wszystko potrwa.

Domyślnie

Hej Majek dostałeś zaproszenie na PSN? teraz poluje na toyote 7 bo jest taki jeden wyścig który chyba da się wygrać tylko tym samochodem
    sporo gratów

Domyślnie

Szkoda, ze nie mam jak, bo moze dalbym rade z kims niewprawionym
    sie poganiac Dawno nie gralem, a i tak tylko w GT4.

Odbywalo sie to n.p. tak:
    GT4 - Nürburgring - Fairlady Z (350) LM - 6'00.949
    Zacna maszynka i pocieszne ustawienia. Kompletnie nie
    na ta trase, ale wlasnie to bylo fajne
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piom Zobacz posta
    Hej Majek dostałeś zaproszenie na PSN? teraz poluje na toyote 7 bo jest taki jeden wyścig który chyba da się wygrać tylko tym samochodem
    Nie wiem, czy dostałem. Wczoraj nie widziałem. Ale dzisiaj pewnie odbiorę. Ja jestem dopiero na 11 levelu, więc z samochodem nie pomogę. Za to pickupa już dorwałem, teraz jakiegoś japońskiego klasyka szukam. Jak byś ciągle pickupa nie miał, to Ci mogę użyczyć. Lekko zrobiony, ładnie idzie.

Strona 4 z 8 PierwszyPierwszy ... 23456 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów