Close

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 75 z 75

Wątek: Gran Turismo 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Ale gadżet zajefajny. Zastanawia mnie tylko, po co pedał sprzęgła, skoro nie ma lewarka do zmiany biegów. No niby w wyścigówkach z sekwencyjna skrzynią rusza się ze sprzęgła, ale tylko po to pedał? Trochę bez sensu. Chyba, że będzie można dokupić jakiś dodatkowy panel z samą wajchą. Nie, żeby mnie swędziało na wydanie kilku tysi na kierę. A Thrustmaster miewa w swojej ofercie takie topowe kontrolery. Kiedyś marzył mi się ich joy H.O.T.A.S. Cougar - wierna replika drążka i DSSa z F-16. Ale cena też rzucała o glebę. Teraz, widzę, mają joya w systemie H.O.T.A.S. ale z A-10. Ceny nawet nie chcę znać...

A wracając do kierownic, fajne kółka robi jeszcze Fanatec. Ale cenowo to też mniej więcej podobnie jak, u Thrustmastera:
    http://www.fanatec.de/html/index.php?id=230&lang=

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Majek Zobacz posta
    Zastanawia mnie tylko, po co pedał sprzęgła, skoro nie ma lewarka do zmiany biegów.
    an optional h-shifter box is sold separately

Domyślnie

wszystko jasne będzie jak usłyszysz jego cenę

Domyślnie

Mam pytanko, czy na GT5 działają tylko kierownice tzw dedykowane zawarte w opcjach gry?

Znajomy pożyczył mi Mantę M622 i niby powinna działać na PS3 ( co nie znaczy, że na GT5?), niestety w samej grze działają tylko,w szalonej konfiguracji, przyciski. Kierownica, pedały, drążek i ręczny "milczą". Co ciekawe- ruchem kierownicy w menu psa można przechodzić na inne opcje.

Tak, wiem.. Manta

.
    . . . - - - . . .

Bla, bla, bla

Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678

Uprawnienia umieszczania postów