Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 75

Wątek: Gran Turismo 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Kierownica wyprobowana. Gra się fenomenalnie.

Co prawda jestem dopiero na 6 poziomie i własnie co zrobiłem licencje b ale przyszły tydzień( szczególnie wtorek i środa ) będzie mój.

Domyślnie

majek nie kupuj kierownicy bo cię wciągnie ja gram na G25 i polecam, na razie level 12.... ale syndrom jeszcze jednego wyścigu jest mimo kilku niedociągnięć w grze! mam też prośbe czy jest szansa na podarowanie mi jakiegoś pick-up`a i coś japońskiego sprzed 1979 roku, bo niema tych aut nigdzie i mam nieskończone te dwa wyścigi
    sporo gratów

Domyślnie

Khehe, taaak, syndrom jeszcze jednego wyścigu. Dobrze powiedziane.

A tak w ogóle, to może powymieniamy się nickami PSN. Dobry sposób żeby sobie przekazywać fury jakieś trudniej dostępne. Jak ktoś coś ciekawego wyhaczy, załatwi, co ma załatwić, to mógłby się z kolegami podzielić. Pododawajmy się do znajomych, będzie nawet łatwiej jakiś wspólny event zorganizować.

To może ja zacznę. Mój login w PSN to Majosa_PL.

Domyślnie

czekalem na ta gre przez tyle lat i gdy wreszcie otworzylem pudelko, wlozylem plyte do napedu i...... i to by bylo na tyle, odnioslem gre do sklepu, to dla mnie najwieksze rozczarowanie ze strony sony, mam rowniez xboxa360 i porownujac gt5 do forzy 3... kazdy kto ma obydwie gry wie o co mi chodzi
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    czekalem na ta gre przez tyle lat i gdy wreszcie otworzylem pudelko, wlozylem plyte do napedu i...... i to by bylo na tyle, odnioslem gre do sklepu, to dla mnie najwieksze rozczarowanie ze strony sony, mam rowniez xboxa360 i porownujac gt5 do forzy 3... kazdy kto ma obydwie gry wie o co mi chodzi
    Czyżby to samo co z CoD "Black OPS"?
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kwiatek111 Zobacz posta
    Ja miałem to samo z Fifą 11 i Formułą 1. Co prawda do sklepu nie odniosłem, ale poszły w ciągu godziny na allegro. Mam nadzieję, ze GT5 nie odniosę, no kurczę tyle pięknych trailerów było, że chyba nie sposób tej gry sp...lic.. ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Domyślnie

Mój login w PSN to malcu . A co do rozczarowania to ja miałem takie dwa pierwsze dni z tą grą a później.... niestety smaczki wychodzą dużo później
    sporo gratów

Domyślnie

poprostu spodziewalem sie czegos wiecej, ze po prawie 6-ciu latach dostane prawdziwego killera, a tu zwykly sredniak, najbardziej razi mnie slaba grafika, wystarczy spojrzec na drzewa, 2 textury sklejone w ksztalcie plusa, sorry ale tak to wygladaly drzewa w colin 1, sorry jesli kogos urazilem
    Kilka aparatow, dronow, gimbali i takie tam...

Domyślnie

Wiesz, no konsola ma pewne ograniczenia sprzętowe. To jest platforma sprzed ładnych 5 lat. Uważam, że i tak wycisnęli z tego pudełka siódme poty. Generalnie tworzenie gier opiera się na trickach i myckach, żeby oszukać oko. Tam gdzie się nie da czegoś zrobić wprost, trzeba ściemnić. Albo tam gdzie trzeba coś zrobić wprost, to trzeba, żeby całość jakoś wyglądała, ale żeby przyoszczędzić na mocy obliczeniowej, trzeba ściemnić gdzieś indziej. Podałeś przykład drzew. A powiedz mi, ilu graczy zatrzymuje się przy drzewie i przygląda mu się z bliska, czy to jest krzyżak z dwoma billboardami, czy w pełni trójwymiarowe drzewo? Bo Ci szczerze powiem, że koło takich drzew to ja zazwyczaj przejeżdżam z prędkością ok. 200 km/h i raczej nie mam czasu się im przyglądać. Wiem tylko, że coś zielonego przelatuje obok. To tak, jak byś wymagał od twórców symulatorów lotu samolotem, żeby super dokładnie odwzorowywali teren z całą szatą roślinna, podczas gdy przeciętny gracz będzie to oglądał z wysokości 15 tyś. stóp i widział jedynie zieloną plamę (no, chyba, że się trafi wariat taki jak ja, co to lubi sobie low-passy na kilkudziesięciu stopach uskuteczniać. ). Takie rozwiązania były w Colinie 1 i są nadal, bo są skuteczne i nic więcej nie jest po prostu potrzeba. A zaoszczędzone moce przerobowe można skierować gdzieś indziej. Pokaż mi grę, która nie polega na chodzeniu po lesie (wiecie, chodzi o jakiś FPP typu ARMA, czy jakieś RPG), gdzie drzewa są wymodelowane w 3D.

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów