Close

Strona 161 z 371 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 601 do 1 610 z 3702

Domyślnie

Po to, żeby mieć "niezwykłego" laptopa i ew. dopakować to, czego Apple nie jest łaskawe oferować.

Cytat Zamieszczone przez Johanan Zobacz posta
    Niepotrzebnie wetknąłeś ten kij w "Maćkowe" mrowisko, bo czeka nas kolejnych kilka stron udowodniania, wyższości jednego nad drugim.

A przecież teraz niemal wszystko robią Chinole, a to czego "nie robią", też robią, jeśliby ktoś nie był tego świadom.
    Ja nikomu nie zamierzam niczego udawadniać - kupiłem Maćka bo - w przeciwieństwie do 10000 innych laptopów, które od dłuższego czasu oglądałem szukając czegoś dla siebie - ten mi się zajebiaszczo i namiętnie spodobał, skutkiem czego natychmiast zapałałem nieprzepartą żądzą jego posiadania.
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 30-11-2010 o 14:44

Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    (...)
    Ja nikomu nie zamierzam niczego udawadniać - kupiłem Maćka bo - w przeciwieństwie do 10000 innych laptopów, które od dłuższego czasu oglądałem szukając czegoś dla siebie - ten mi się zajebiaszczo i namiętnie spodobał, skutkiem czego natychmiast zapałałem nieprzepartą żądzą jego posiadania.
    Na miłość i to od pierwszego wejrzenia, sposobu jeszcze nie wynaleziono, zatem jesteś, przynajmniej w moich oczach, zupełnie usprawiedliwiony.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    A jak tam wrażonka z OS Xa? Przysiadanie do Windy już boli bardzo, czy jeszcze tylko trochę?
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Orzesz ty w mordę... Ale poszli po bandzie z tym upychaniem gratów... Normalnie jak w telefonie...

Tak sobie z ciekawości ten wątek śledzę, bo mnie strasznie korci jakaś Makówka. Cały problem polega na tym, że w moim przypadku ten komputer mógłby służyć jedynie do gmerania w necie i... no właśnie... W zasadzie do niczego więcej. Filmów na kompie nie oglądam, wolę w kinie lub dużym telewizorze. Pracować, bym nie popracował, bo ze względu na soft, jakiego używam, jestem ograniczony do Windowsa. Pograć też się raczej nie da, bo raz - nie ma tytułów na Maćka, dwa - ostatnio się na "kuńsolę" przesiadłem. Do obróbki zdjęć? No niby tak, ale to by trzeba PSa kolejnego kupić. A i tak w fotografię bawię się amatorsko i dla frajdy. Zbierając to wszystko do kupy wychodzi, że taki zakup pod żadnym względem nie byłby ekonomicznie uzasadniony. Wydać kupę kas na przeglądarkę do internetu.
    No i mnie skręca, bo te komputery są tak śliczne, że dla samego mienia i patrzenia chciałoby się któregoś mieć.

Domyślnie

Majek – od biedy na dowolnym Maku możesz postawić Windę i przebootowywać, a jeśli potrzebny Ci do szczęścia soft jest dość lekki, to może i wirtualne środowisko wystarczy. Ten sam egzemplarz Szopa i LR może być używany na dwóch kompach na raz, w tym pomiędzy różnymi platformami (o czym niestety nie każdy reseller wie i trzeba ich mocno przekonywać, żeby dostać podwójne kody).

Domyślnie

de Fresz kolega z forum przesiada się z PC ma Appla. Dzownił do Adobe i powiedzieli mu, że przeslą mu wersję na MAC'a z aktywacją a wersję na PC mu deaktywują. Hhhhmmmm dziwne rzeczy piszesz.

Pozdr
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    Ten sam egzemplarz Szopa i LR może być używany na dwóch kompach na raz, w tym pomiędzy różnymi platformami
    Teraz mówisz serio i jesteś tego pewien? Kheh...

Domyślnie

ciekaw jestem ilu wypowiadających się o sprzęcie Apple nigdy nie miała z nim poważnie do czynienia? a krytykują jak tylko mogą, ale piszą wyssane z palca informacje!
    używanie tych komputerów to kwestia osobistych preferencji (pracuje na nich od 5 lat)
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

No taką więdzą dysponuję, z całkiem niezłego źródła. Ale jako że żywię wybitną niechęć do lektury bełkotu licencyjnego, już wieki całe tam nie zaglądałem To że Szopa można zainstalować na 2 kompach to wiedza w miarę powszechna, ale sam się spotkałem z twierdzeniem pewnego resellera, że oba muszą należeć do tej samej platformy, a źródło któremu bardziej ufam twierdzi, że wcale nie.

Domyślnie

A Adobe nie jest tym najlepszym źródłem przypadkiem...?

Strona 161 z 371 PierwszyPierwszy ... 61111151159160161162163171211261 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów