Close

Strona 152 z 371 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202252 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 511 do 1 520 z 3702
    Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    A pod jakim względem? Bo na pewno nie designu. Tutaj akurat apple wiedzie prym.
    Widzisz, kto co lubi. Ja np. nie lubię jak mi się coś świeci (zwłaszcza matryca) i spora część produktów Apple'a mi się wizualnie nie podoba (nie piszę, że wszystkie, bo jest też parę fajnych sprzętów), natomiast IBMy/Lenovo z serii Thinkpad są tak brzydkie, że aż piękne. Wszystko przemyślane i podporządkowane (także kosztem wyglądu) funkcjonalności sprzętu. Ale ja jestem z tych, co to dopiero przy -20 stopniach czują, że żyją

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Jakubowski Zobacz posta
    Faktycznie procek w 11" aż tak dostaje zadyszki ?

Domyślnie

Zapałałem chęcią zakupu iMac'a - tego najtańszego ( ze względu na węża w kieszeni ) 21,5', i3, 3,06GHz. Miałby służyć do przeglądania internetu, e- maili, lekkiej zabawy ze zdjęciami. Pytanie moje do Szanownego Grona jest następujące: Czy za te pieniądze warto kupić coś innego z produktów Apple do tych celów ?
    Myśl przesiadki na MacIntosh'a powstała głównie z powodu trudności z odpowiednim opanowaniem produktów opartych na Windows. Nie jestem informatykiem i słyszałem ( czytałem ), że niby w tym systemie jest prościej.

Domyślnie

Do takich celów to praktycznie każdy Mac Ci podejdzie. Pytanie tylko czy wolisz mieć sprzęt bardziej mobilny czy stacjonarny

Domyślnie

Mobilność stawiam na drugim miejscu, bo musiałbym wtedy dokupić monitor. Poza tym rzadko zabieram ze sobą laptoka ( mam takie małe ee od Asusa ). Raczej chodziłoby mi o łatwość i intuicyjność obsługi oraz ograniczoną mobilność ( taką z pokoju do pokoju ).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Faktycznie procek w 11" aż tak dostaje zadyszki ?
    Niby tak, ale z tego testu wynika także to, ze procek to nie wszystko. Tam gdzie procek zawodzi nadrabiaja inne komponenty.

Ciekawe czy kol. Czornyj ma już jakieś głębsze refleksjie po zakupie aira. Jestem ciekawy opinii.
    Pzdr

Domyślnie

Tutaj też ciekawy test MBA, i jest maly fragment o obrabianiu RAW'ow:
    http://www.anandtech.com/show/3991/a...3inch-reviewed

conik
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Czornyj Zobacz posta
    Jak na razie jedyną poważną wadą nowego nabytku jest to, że jak żona się o nim dowie, to mnie zap...li -

Czornyj powiem wprost...robisz mi wydruki na wystawe inaczej zona sie dowie;]

Strona 152 z 371 PierwszyPierwszy ... 52102142150151152153154162202252 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów