Close

Strona 150 z 371 PierwszyPierwszy ... 50100140148149150151152160200250 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 491 do 1 500 z 3702
    Gaduła
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Znakiem tego dobrze, że macie wspólny język.

To bardzo pomaga.
    Medice, cura te ipsum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez docxxx Zobacz posta
    Alez mnie Mac czy tam PC w ogole nie interesuje. Wojenka miedzy nimi i ich userami rowniez. Kazdy pracuje jak mu wygodnie.
    I tu się zgadzam
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    ...
    LAN? No prosze, jeśli korzystasz w lapku z kabla w dzisiejszych czasach to chyba warto zastanowić się nad sobą. Router z wifi to kwestia "groszy"....
    Wchodzę do klienta, który wszystko ma po kablu. Wstawiam więc ruter, żeby się do niego podłączyć. Wypas jak cholera.
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leonID Zobacz posta
    Wchodzę do klienta, który wszystko ma po kablu. Wstawiam więc ruter, żeby się do niego podłączyć. Wypas jak cholera.
    W takim razie jeśli masz takich klientów to znaczy że Air nie jest dla Ciebie. Nie rozumiem tego wymyślania. Same gniazdo od wtyczki sieciowej jest duże, więc coś za coś, albo mamy cienkiego lekkiego lapka, albo mamy zestaw gniazd. Zawsze możesz kupić 13" macbooka pro.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Albo małą przejściówkę/kartę LAN->USB

"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Odkąd pojawił się pierwszy MBA Apple sprzedaje takie przejściówki za kilka dolców dla tych, którzy żyć bez ethernetu nie mogą. Ale luz, zaraz zacznie się marudzenie, że to trzeba dokupić, pamiętać o zabraniu z domu, nie zgubić itp., a netbook z Biedronki za tysia ma na pokładzie. Zresztą - jestem dziwnie spokojny, że większość marudzących, nawet gdyby ten komputer nie miał zarzucanych przez nich wad - i tak i tak by go nie kupiła.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leonID Zobacz posta
    Skoro już tak hipotetyzujesz, to idź krok dalej i zastanów sie jaki klient o świadomości technicznej i infrastrukturze nie wymagającej wifi wymaga usługi świadczonej przy użyciu sprzętu takiego jak mba. Bo takie gdybanie to klasyczne szukanie dziury w całym...
    Porsche też ma bagażnik do d..py...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lookash Zobacz posta
    W takim razie jeśli masz takich klientów to znaczy że Air nie jest dla Ciebie. ...
    Uff, a już myślałem że ze mną coś nie tak. Nie muszę się nad sobą zastanawiać, co za ulga.
    Praktyka - Jest wtedy gdy wszystko działa, ale nie wiemy dlaczego.
    Teoria - Jest wtedy gdy wiemy wszystko, a nic nie działa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leonID;
    Uff, a już myślałem że ze mną coś nie tak. Nie muszę się nad sobą zastanawiać, co za ulga.
    No, nie musisz. Lepiej idź pomarudzić na kolejne "braki" mba. Może tym razem na ekran, że taki mały i klient nic na nim nie zobaczy.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Nie jestem fanbojem ani tej ani tej marki. Ale tak dla rozluźnienia

Strona 150 z 371 PierwszyPierwszy ... 50100140148149150151152160200250 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów