tylko tu sie robi juz finansowo nieciekawie...caly wic polegac mial na tym ze zabawa z inwerterem i akumulatorem to raczej budzetowa zabawka
Szukaj
tylko tu sie robi juz finansowo nieciekawie...caly wic polegac mial na tym ze zabawa z inwerterem i akumulatorem to raczej budzetowa zabawka
jakby dzialalo tak jak powinno to mimo wszsytko taniej o tysiaka niz tronix
pozdrawiam Krzysiaczek
Ja tak czytam i czytam o lampach i synchronizacja mnie przeraza czy ktos testowal Elichrom ranger quadra rx albo ranger Rx speed AS.
Nic ciekawego nie można znaleźć z czasami nie tylko do studia.
Kupiłem tronixa i chyba go oddam po kosztach bo co do lamp nie moge sie zdecydować.
Darek
Chodzi Ci o czasy synchronizacji czy czasy trwania blysku??
synchro mam max 1/320 , chodzi o czas trwania błysku - możliwość do spotu zastosowania lamp tez .
KEYZOR odpisujemy sobie na canonie tez
Darek
dzygit nie wiem czy celowo, ale w Twoim opisie "Camera don't take a pictures, lenses do !!!!!" nie wszystko jest poprawnie![]()
Mamiya + Sony
Elinchrom mrozi ruch spokojnie np. podskakujacego czlowieka sprawdzalem to.
wlasnie myslalem czy to Ty b.t.w. tez mam na imie darekKEYZOR odpisujemy sobie na canonie tez
wiem ale to cytat z książki , gramatyka po hamerykańsku ahahahaha
Sprawdzałem ceny bowensa ale ceny quadx 3200 powalają , elinchrom lub profoto używka z usa zostaje na rynku.
Tylko do profoto dostać jakieś części to tez jest cud.
Ale żeby było ciekawiej przeczytałem ze przepisy się zmieniły w stosunku do przewożonych urządzeń droga lotnicza i możne być ciekawie jak ty polecisz a rangera nie będziesz mógł zapakować nawet do głównego.
quadra vs ranger speed as nadal na placu boju , moc vs mobilność.
Niektórzy mówią ze skoro qudra rx wyszła to może renger rx 2 juz na gwiazdkę .
Darek
Ostatnio edytowane przez dzygit ; 03-10-2010 o 16:07
Skontaktuj się z nami