nie pali sie poczekam![]()
Szukaj
nie pali sie poczekam![]()
Ja sam osobiscie zastanawiam sie nad Ranger'a Quadra tylko sie obawiam czy 400Ws bedzie wystarczjace w plenerzeA co do ringa Renger Quadra to bez problemu mozna zakupic spoza PL
Myslalem jeszcze nad Ranger RX Speed AS wszystko jest fajnie tylko gabaryty i waga mnie przeraza. Moze mial ktos doczynienia z Ranger RX Speed? Jak jest zeczywiscie z porecznoscia tego zestawu?
takie cos znalazlem
The Explorer XTLi is a lithium battery pack in a waterproof GT Line case, weighing 6.5kg with a RRP of €1000 including VAT. The Explorer XTS is based on a 12V, 7Ah VRLA battery and is priced at €500 including VAT. Full specifications and product shots are on the way.
ze ebdzie dystrybuowane przez http://www.tanala.de
Czy ten Tronix nowy ma miec wieksza moc czy cokolwiek, bo 500 E dokladac za walizke i litowa baterie z ktora pozniej bedzie problemem przy wymianie to rzczej sie nie oplaca ??
ja nie mam pojecia, zaczytowalem to co przeczytalem
pewnei po photokinie bedzie wiadomo![]()
No marszull moglbys sie wybrac do MILSO i obadac sprzet tz. Ranger Qudra i Ranger RX Speed ASi sprawdzic jak sie te generatory maja ku sobie (bo akurat jeden z nich mnie interesuje, ale tak jak mowilem troche przeraza mnie masa i gabaryt Ranger'a RX Speed jesli chodzi o plener) w koncu masz niedaleko jestes z wawy
![]()
heheh
no daleko nie mam, ale na razie tez czasu nie mam
lubie, to co sie da, zalatwiac zdalnie
i akurat w tym wiekszosc polskich sprzedawcow jednak mocno ustepuje tym z zagranicy
Gabaryt rangera RX?? Ranger RX jest chyba namniejszym urzadzeniem w tej klasie i jest bardzo poreczny. No chyba ze jako punkt odniesienia bierzemy quadre z tym ze jak ja to mowie 400Ws to "se" mozna po 4 literach poswiecic.
Skontaktuj się z nami