Na screenie widze przycisk "Capture NX2" znaczy nie mozna odpalic nim NX (bo taki mam i jakos na nim daje rade)
A jak szybkosc dzialania? To samo czy smiga szybciej?
Szukaj
Na screenie widze przycisk "Capture NX2" znaczy nie mozna odpalic nim NX (bo taki mam i jakos na nim daje rade)
A jak szybkosc dzialania? To samo czy smiga szybciej?
D300 | N35 1.8 | N17-55
Ma tryb pelno ekranowy z mozliwoscia edycji i pokazania miniaturek - w starym sie tego nie dopatrzylem
D300 | N35 1.8 | N17-55
stary ViewNX jak dla mnie lepiej zrobiony. Ten skacze przy przewijaniu zdjęć gdy zmienia się orientacja kadru, a do tego działa wolno. Jak jest 500 zdjęć w katalogu, to potrafi się zaciąć i pokazywać co drugi plik. Czy ja muszę kupić nową płytę, nowy procek, nową pamięć i instalować 3-4 lata od nowa tylko po to aby działa szybko pieprzona przeglądarka do zdjęć? Jedyny plus to integracja z Nikon PictureTow. A tak to mnie wkurza.
Smiena Symbol
Na moim kompie nowy chodzi szybciej i takie cuda jak u Ciebie sie nie dzieja. Moze masz zabalaganiony dysk?
D300 | N35 1.8 | N17-55
Czy to normalne że gdy wyostrzam po zmniejszeniu to zdjęcie traci na wadzę np: z 405kb robi się 121kb?
tylko legalnie nie można wykonywać na niej prac komercyjnych, zarobkowych... a po studiach out z komputera, więć generalnie biznes taki sobie, bo chyba nikt nie kupuje PS tylko do zabawy czy nauki jeśli później musi kupić do pracy, chyba lepiej po prostu kupić raz a dobrze - komercyjna wersje.
Przeczytaj najpierw warunki licencji (są nawet w faq po polsku) i nie wprowadzaj czytających w błąd. Być może masz na myśli inny rodzaj licencjonowania dla studentów wybranych szkół wyższych, który był niedawno promowany z jeszcze większym upustem niż dla nauczycieli.
Po jakich studiach chciałbyś wyrzucać soft z komputera nauczycielowi lub innemu pracownikowi instytucji edukacyjnej???? Bo licencja o której ja pisałem jest też dla takich osób.
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Skontaktuj się z nami