nikon transfer 2 spowodował że obiektyw 18-200 vr odczytywany jest przez dxo optics jako 3.5-39.9mm f/0.6-1.1 , a 50 1.4g jako 9.9mm f/0.2.Dodam że przy poprzedniej wersji NT wszystko jest w porządku .
Szukaj
nikon transfer 2 spowodował że obiektyw 18-200 vr odczytywany jest przez dxo optics jako 3.5-39.9mm f/0.6-1.1 , a 50 1.4g jako 9.9mm f/0.2.Dodam że przy poprzedniej wersji NT wszystko jest w porządku .
licencja dla studentów/nauczycieli tyle kosztuje
tylko legalnie nie można wykonywać na niej prac komercyjnych, zarobkowych... a po studiach out z komputera, więć generalnie biznes taki sobie, bo chyba nikt nie kupuje PS tylko do zabawy czy nauki jeśli później musi kupić do pracy, chyba lepiej po prostu kupić raz a dobrze - komercyjna wersje.
Przeczytaj najpierw warunki licencji (są nawet w faq po polsku) i nie wprowadzaj czytających w błąd. Być może masz na myśli inny rodzaj licencjonowania dla studentów wybranych szkół wyższych, który był niedawno promowany z jeszcze większym upustem niż dla nauczycieli.
Po jakich studiach chciałbyś wyrzucać soft z komputera nauczycielowi lub innemu pracownikowi instytucji edukacyjnej???? Bo licencja o której ja pisałem jest też dla takich osób.
Nikon d700+Mb-d10/D800 + MB-d12|Zenitar 16 2.8|N16-35 4 vr|Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO HSM|2xSB-800|YN 560|Samyang 85 1.4 AE UMC|Naneu Urban Gear u120
Dla mnie też stabilność ViewNx2 względem jedynki jest dużo gorsza. Co ciekawe, mam ViewNX2 na dwóch kompach, na stacjonarnym działa bardzo stabilnie, a na laptopie wysypuje się często tak jak na Twoim drugim screenie. Na obu komputerach stoi Win7 x64.
a photoshop cs5 z taką licencją właśnie do mnie jedzie za 890 złpoważnie odpowiadam.
Skontaktuj się z nami