Szukaj
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
no i niestety para idzie w gwizdek .. tzn w video ....
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Jest w porządku, nowy kolor interfejsu jest ok ale wydaje mi się że działa program szybciej albo po prostu nowy view nx jeszcze nie zapchał cache. Podoba mi się opcja informacji o zdjęciu z prawej strony i edycji filmów.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
www.photolink.pl : Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ładnie, ładnie. Mi się podoba, a że korzystam z view nx często to biję brawo. Tylko gdzie się podziały d2x mode....![]()
Miałem swoje, zmodyfikowane nieco i głównie ich używałem a tu wywala "not suported". Fuck.
Za bardzo profi były?
wycofuja sie z tego, w nowych puszkach - d300s i d3s tez juz ich nie ma jako opcjonalnych
... a mnie podoba się rozszerzenie możliwości edycyjnych, teraz w wielu przypadkach nie będę musiał sięgać do CNX2. Podoba mi się integracja Nikon Transfer z View NX2. Mam nadzieję że NT nie będzie się wieszał przy ściąganiu dużej ilości plików.
eles
[F100] [D3]
Nowy kolor interfejsu jest jak by bardziej przyjazny dla oka
No i jak by dzialal bardziej sprawniw, zobaczymy jak bedzie dalej![]()
NIKON
Kilka minut pracy i pierwszy "bug"
Klikamy na H w celu zobaczenia przepaleń. Korygujemy ekspozycję. Wciskamy ponownie na H aby zobaczyć ponownie zdjęcie i nie działa. Trzeba kliknąć wcześniej na zdjęcie aby dało się to zrobić.
Przy jednym zdjęciu to nie przeszkadza ale przy większej ilości to jest upierdliwe.
Jakimś dziwnym sposobem w NC4 to działało tak jak powinno.
Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.
O co chodzi z tymi profilami ? Co znowu zostało zlikwidowane?
Skontaktuj się z nami