Close

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: View NX 2

Domyślnie

a photoshop cs5 z taką licencją właśnie do mnie jedzie za 890 zł poważnie odpowiadam.

Domyślnie

I się pobawiłem. Po dwóch dniach działania (nawet sprawnego), dziś przy próbie odpalenia tego wynalazku ukazał się taki oto komunikat:
    "Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja jest nie właściwa. Problem ten może rozwiązać ponowne zainstalowanie aplikacji."
    Dziękuję nie skorzystam. Jedynka mi wystarczy, jak na razie.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zajc Zobacz posta
    nikon transfer 2 spowodował że obiektyw 18-200 vr odczytywany jest przez dxo optics jako 3.5-39.9mm f/0.6-1.1 , a 50 1.4g jako 9.9mm f/0.2 .Dodam że przy poprzedniej wersji NT wszystko jest w porządku .
    Już o tym napisałem i do DXO (mają skontaktować się z Nikonem, ale niczego nie obiecują) i z Nikonem (zero odzewu).
    D610 20,35,50,85/1.8G 70-200/4G SB500 GR LX100

Domyślnie

Zapytam: a czy można przycinać fotki w ViewNX2 ?
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

można, już o tym pisałem w tym wątku
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    można, już o tym pisałem w tym wątku

Dzięki, po co komu oczy (podw.) ?
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Co do View NX2, to przy przeglądaniu zdjęć (dużych), w pewnym momencie zaczyna pokazywać kawałek zdjęcia i potem zaraz pusty ekran. Można się cofać do miniatur, ale jak otwieram miniaturę to znów jest pusty ekran. View NX tego nie robił. Jedynym sposobem jest zamknięcie i ponowne uruchomienie programu.
    Nie ma to jak nowa wersja!?
    Mam to samo, super opcja

Domyślnie

Dla problemu powyżej (oraz ewentualnych problemów z innymi programami Nikona) odinstalować oprogramowanie, a następnie wyczyścić rejestry systemu Windows za pomocą programu Regsweeper zainstalować program ponownie i zrestartować kompa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    Dla problemu powyżej (oraz ewentualnych problemów z innymi programami Nikona) odinstalować oprogramowanie, a następnie wyczyścić rejestry systemu Windows za pomocą programu Regsweeper zainstalować program ponownie i zrestartować kompa.
    Dziwne, zeby jakis wpis w rejestrze mogl powodowac jedynie czesciowe wyswietlanie zdjec... Na szczescie ja nie mam takiego problemu. To juz trzecia wersja ViewNX (i 3cia NX2) instalowana w aktualnie dzialajacym systemie i wszystko chodzi bez zajakniecia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Dziwne, zeby jakis wpis w rejestrze mogl powodowac jedynie czesciowe wyswietlanie zdjec... Na szczescie ja nie mam takiego problemu. To juz trzecia wersja ViewNX (i 3cia NX2) instalowana w aktualnie dzialajacym systemie i wszystko chodzi bez zajakniecia.
    Powodował, jak widać nie tylko u mnie, po wykonaniu ww operacji śmiga aż miło, myślę, że usunięcie wpisów może pomóc w problemach (pewnie niektórych, miałem kilka z NX2 po aktualizacji) i w innych programach Nikona.

Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów