Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 45

Wątek: Klocki lego..

Domyślnie

Ja od początku (ok 3 latka) bawiłam się Lego, a Duplo było beeeznadziejne...
    Niestety ceny są porażające, jedyna dla mnie szansa to kupowanie od nieznających się dzieciaków na jarmarkach i rynkach... One czasami mają niskie ceny.
    Boszzz, jak ja kocham lego...

PS Moja druga pasja z dzieciństwa, która przetrwała do dziś, to Matchboxy. Nie byle jakieś tam autka, tylko właśnie tej firmy, najlepiej te stare, prawdziwe żelaźniaki. Jeny, jakie były bójki, jak mi jakiś dzieciak próbował bawić się w "zderzanie" samochodzików..albo inne wypadanie z tras, co groziło uszkodzeniem lakieru...
    Ostatnio edytowane przez KaleidoStar ; 20-08-2010 o 00:03 Powód: PeeS

Domyślnie

Ja synkowi (2 i pół roku) na razie kupuję Duplo, ale już nie mogę się doczekać aż będę kupował "Technic"
    Za gówniarza miałem tego sporo i kurcze... właściwie nie wiem gdzie te klocki się podziały

Oszczędny w słowach Awatar Brazilianpitbull
    Miasto
    Piotrków Trybunalski

Domyślnie

Kurde, a czy jest na sali ktoś, kto nie uwielbiał lego? Ja zawsze miło wspominam budowanie wszystkiego co wpadło do głowy + wyciąganie linek i silniczków z innych zabawek, bo takie zestawy był zbyt drogie :P
    Jak będę piękny i bogaty, kupię sobie Leicę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brazilianpitbull Zobacz posta
    Kurde, a czy jest na sali ktoś, kto nie uwielbiał lego? Ja zawsze miło wspominam budowanie wszystkiego co wpadło do głowy + wyciąganie linek i silniczków z innych zabawek, bo takie zestawy był zbyt drogie :P
    to malo ze na sali... wiesz cos sie w Legolandzie dzieje?

a jakie uduchowione miny maja tatusiowie przy wejsciu do parku...

coby po proznicy nie gadac - pare klatek z Legolandu

DK Kopenhaga, Nyhavn

NL Amsterdam

NL Delft

NO Bergen

Domyślnie

Ech, to byly czasy!
    Niestety nie pomoge choc mialem tego spory wor! Dzieci brata odziedziczyly i rozniosly po katach.....po klockach zostala mala kupka
    Ja dostalem pierwszys zestaw z PEWEXu jak mialem jakies 8 lat.....wczesniej to tylko katalogi ogladalem
    Potem jakos sie uzbieralo, dostalem od kogos wiaderko klockow, och co to za czasy byly!
    Jako 14 latek potrafilem jeszcze cos sobie dlubac.......a w tle KSU i Kult przygrywal....ech...wspominki

Domyślnie

te klocki z alledrogo to wypadałoby jakoś zdezynfekować nim się poda swemu dziecku - tylko jak ? przecież to takie malutkie elementy z masą kącików, wgłębień... Ale LEGO jest super. Szkoda tylko że drąży kieszeń niesłychanie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    te klocki z alledrogo to wypadałoby jakoś zdezynfekować nim się poda swemu dziecku - tylko jak ? przecież to takie malutkie elementy z masą kącików, wgłębień... Ale LEGO jest super. Szkoda tylko że drąży kieszeń niesłychanie...
    Wyparzyć? Zdaje mi się, że nie powinno im to zaszkodzić. Bo chemia raczej odpada, dzieci mają zapędy gastronomiczne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Brazilianpitbull Zobacz posta
    Kurde, a czy jest na sali ktoś, kto nie uwielbiał lego?
    Ja. W latach sześćdziesiątych w tym kraju pięknym nikt o czymś takim nie słyszał. Się człowiek cieszył, jeśli dostał samochodzik blaszany.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-08-2010 o 08:45
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

.....ale co to była za blacha, nie ta co teraz
    Fajny temat, można wyciągnąć wnioski ,ile kto ma lat
    Zazdroszczę Wam, że mogliście się bawić Lego
    Blog

Domyślnie

hehe ja nie tak dawno otrzymałem nawet od (jeszcze wtedy nie) żony zestawik maleńki Lego City
    Zawsze bądź sobą... no chyba, że możesz być Bat-Manem... wtedy zawsze bądź Bat-Manem.
    moje obserwacje...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów