Close

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 45 z 45

Wątek: Klocki lego..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez KaleidoStar Zobacz posta
    Nie wiem jak teraz, ale jakiś czas temu widziałam, że nadal można kupić wiaderka konkretnych klocków. Czyli "ściany", dachy, okna, płaskie, ludziki... Pewnie nadal są dostępne. Marzy mi się wielkie wiadro podstawowych, do budowy ścian
    Marzenia się zawsze spełniają. W tym wypadku najlepiej chyba spełnić je w ten sposób.
    Zestawy w wiadrach to były odkąd pamiętam. Mnie jednak chodzi o to, że kiedyś z małego zestawu typu samochodzik z jednym ludkiem, można było zbudować samochodzik albo motorówkę, albo helikopter, a teraz po za tym samochodzikiem, to już nie bardzo jest jak cokolwiek zbudować.

Dorwałem kiedyś jakieś flashowe Lego na komputerze, do dyspozycji były chyba wszystkie klocki jakie można sobie zamarzyć, ale to nie to. Nie potrafiłem sobie wirtualnie czegokolwiek zbudować. Klikania klockami nie da się zastąpić klikaniem myszą.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Tak a propos "tato musieli pokazać" - pamiętam, jak dostałem raz taki wypasiony czerwony motocykl Technics...o masakra, z pięć godzin twardo nad tym siedziałem, aż się poddałem i..."tato, kurde, pomóż, bo mnie trafi!"
    To były czasy...
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karl Johansson Zobacz posta
    Tak a propos "tato musieli pokazać" - pamiętam, jak dostałem raz taki wypasiony czerwony motocykl Technics...o masakra, z pięć godzin twardo nad tym siedziałem, aż się poddałem i..."tato, kurde, pomóż, bo mnie trafi!"
    Pewnie co składałeś, to wzmacniacz wychodził?
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

No, razem z kolumnami :P
    Ale ja chciałem, do kury, motor!:P
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Domyślnie

Zresztą pięć godzin to ja luźną ręką spędzałem nad składaniem z worka klocków czegoś nowego, a to wypasiony helikopter, a to statek kosmiczny albo jeszcze inne rzeczy. Problem miałem tylko z kolorystyką klocków, od sasa do lasa. Zawsze zazdrościłem koledze, co miał kilka zestawów LEGO Space i mógł składać całe czarne samochody czy helikoptery. Technic mam tylko jeden zestaw, o którym już wspominałem, za to jedyny z moich zestawów jest kompletny i do tego w pudełku.
    Przeglądnąłem teraz stronę LEGO i nie wiem czemu w polskiej wersji jest taka bieda, a np. angielska strona ma aż trzy strony samych kategorii produktów?
    Koło Rynku we Wrocławiu jest sklep firmowy LEGO, mijam go dosyć często. Nie odważyłem się od kilkunastu lat wejść, boję się o stan mojego konta.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345

Uprawnienia umieszczania postów