Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 45

Wątek: Klocki lego..

Domyślnie

[quote=Sabvel;2037423Fajny temat, można wyciągnąć wnioski ,ile kto ma lat [/quote]
    Niektórzy mają nawet wiek w profilu.
    Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    hehe ja nie tak dawno otrzymałem nawet od (jeszcze wtedy nie) żony zestawik maleńki Lego City
    No cóż, wcześnie teraz ludzie się biorą za żeniaczkę.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Liczyłem na to, że temat troszkę zejdzie z głównego nurtu
    Co do tego czy dla mnie po części pewnie też ale serio ostatnio brak czasu jest okropny i nawet nie mam kiedy tak serio pobawić się z dzieckiem tym lego

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coach_lodz Zobacz posta
    hehe ja nie tak dawno otrzymałem nawet od (jeszcze wtedy nie) żony zestawik maleńki Lego City
    oj tam... ja sobie nawet ostatnio dla siebie kupilem zestaw jakos tak... mi sie przypadkiem
    nawinal na oczy sklep Lego (m.in. w Kolonii jest, jakby ktos sie na Photokine wybieral) i tak mi wyszlo

tak a propos, to Lego na moje oko wrocilo do porzadnej jakosci plastiku. gdzies pod koniec zeszlego wieku
    zdarzalo im sie puszczac klocki, ktore w szybkim tempie pekaly, bo byly z jakiejs tandety odlewane.
    teraz juz tego problemu nie ma.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    ... Szkoda tylko że drąży kieszeń niesłychanie...
    ...a teraz kieszen draza nikkorki hi hi
    Z6III_10_10-Fisheye_14-30_15-Shift_24-120_26_28-75_45_50_105_100-400_180-600_TC2.0_DJI

Domyślnie

Napisał ekonet
    Niektórzy mają nawet wiek w profilu.
    No tak...ale ja już jestem w takim wieku, że nieraz może mi się zdarzyć pisać głupoty a z
    racji rezerwy w moim podejściu do życia i do własnej osoby,może mi się to zdarzać częściej
    niż innym.
    Trzymając się tematu, to jak myślicie,czy wypada nawet teraz kupić sobie takie klocki będąc
    dziadkiem (7,5,1)
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sabvel Zobacz posta
    Trzymając się tematu, to jak myślicie,czy wypada nawet teraz kupić sobie takie klocki będąc
    dziadkiem (7,5,1)
    nie widze przeciwwskazan. moja mama, przy okazji ostatniej bytnosci u swojej "wnuczki"
    (no bo przeciez nie u syna) namietnie ukladala jej rozne domki. nawet wtedy, kiedy dziecko
    (ktorego pilnowala) biegalo po innych pokojach i mialo juz klocki kompletnie w nosie.

jak najbardziej bym bral. sam ostatnio sobie sprawilem dla siebie klocki i mialem ogromna
    frajde skladania. to nawet lepsze niz jakies puzzle.

Domyślnie

Napisał ekonetTrzymając się tematu, to jak myślicie,czy wypada nawet teraz kupić sobie takie klocki będąc
    dziadkiem (7,5,1)
    Nie czytałeś na pudełku? Klocki lego są do 99 lat dozwolone.

Ja też bardzo dużo w lego siedziałem, mam nawet sporą "kupę", ale wybacz Franz55, nie potrafię się tego pozbyć. Będzie dla moich dzieci.

Domyślnie

Akustyk dobre....
    Też się na tym łapię. Kiedyś wnuczce zrobiłem prosty łuk, zapomniałem że dziewczynki
    bawią się raczej lalkami, strzeliła dwa razy i pobiegła znudzona do swoich zabawek.
    No a ja sobie trochę postrzelałem )
    Czekam aż wnuk podrośnie,teraz ma dopiero 14m-cy. Za 5 lat,będziemy na podobnym
    etapie rozwoju emocjonalnego ,to się dopiero pobawimy )
    Pozdrawiam wszystkich
    Blog

Domyślnie

Czekam aż wnuk podrośnie,teraz ma dopiero 14m-cy. Za 5 lat,będziemy na podobnym
    etapie rozwoju emocjonalnego ,to się dopiero pobawimy )
    tekst roku

w kazdym razie... jak najbardziej klocki sa dla ciebie. milej zabawy!

Rozmowny Awatar Karl Johansson
    Miasto
    Kraków/czasem Gdańsk, ale na razie nie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    tekst roku
    Ale jaki prawdziwy!
    Przecież nie od dziś wiadomo, że praktyczna różnica między chłopcem, a mężczyzną to tylko cena zabawek

Ja, co prawda, dziadkiem nie jestem, ale często, przy okazji wizyt w różnych galeriach handlowych zachodzę czasem do Smyka i oglądam sobie klocki lego...i, kurde, pobawiłbym się...oj...
    D300
    Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów