Szukaj
Liczyłem na to, że temat troszkę zejdzie z głównego nurtu
Co do tego czy dla mniepo części pewnie też ale serio ostatnio brak czasu jest okropny i nawet nie mam kiedy tak serio pobawić się z dzieckiem tym lego
![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
oj tam... ja sobie nawet ostatnio dla siebie kupilem zestawjakos tak... mi sie przypadkiem
nawinal na oczy sklep Lego (m.in. w Kolonii jest, jakby ktos sie na Photokine wybieral) i tak mi wyszlo
tak a propos, to Lego na moje oko wrocilo do porzadnej jakosci plastiku. gdzies pod koniec zeszlego wieku
zdarzalo im sie puszczac klocki, ktore w szybkim tempie pekaly, bo byly z jakiejs tandety odlewane.
teraz juz tego problemu nie ma.
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Napisał ekonet
No tak...ale ja już jestem w takim wieku, że nieraz może mi się zdarzyć pisać głupoty a zNiektórzy mają nawet wiek w profilu.
racji rezerwy w moim podejściu do życia i do własnej osoby,może mi się to zdarzać częściej
niż innym.
Trzymając się tematu, to jak myślicie,czy wypada nawet teraz kupić sobie takie klocki będąc
dziadkiem (7,5,1)![]()
Blog
nie widze przeciwwskazan. moja mama, przy okazji ostatniej bytnosci u swojej "wnuczki"
(no bo przeciez nie u syna) namietnie ukladala jej rozne domki. nawet wtedy, kiedy dziecko
(ktorego pilnowala) biegalo po innych pokojach i mialo juz klocki kompletnie w nosie.
jak najbardziej bym bral. sam ostatnio sobie sprawilem dla siebie klocki i mialem ogromna
frajde skladania. to nawet lepsze niz jakies puzzle.
Akustyk dobre....
Też się na tym łapię. Kiedyś wnuczce zrobiłem prosty łuk, zapomniałem że dziewczynki
bawią się raczej lalkami, strzeliła dwa razy i pobiegła znudzona do swoich zabawek.
No a ja sobie trochę postrzelałem)
Czekam aż wnuk podrośnie,teraz ma dopiero 14m-cy. Za 5 lat,będziemy na podobnym
etapie rozwoju emocjonalnego ,to się dopiero pobawimy)
Pozdrawiam wszystkich![]()
Blog
Ale jaki prawdziwy!
Przecież nie od dziś wiadomo, że praktyczna różnica między chłopcem, a mężczyzną to tylko cena zabawek
Ja, co prawda, dziadkiem nie jestem, ale często, przy okazji wizyt w różnych galeriach handlowych zachodzę czasem do Smyka i oglądam sobie klocki lego...i, kurde, pobawiłbym się...oj...
D300
Nikkor 24 2.8D, Nikkor 50 1.4G, SB-900
Skontaktuj się z nami