Close

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 86

Wątek: Facebook

Domyślnie

Marcin, sprawa jest prosta: nie masz konta w serwisie nie wejdziesz na mój profil (teraz wchodzisz na mój profil, bo logujesz się automatycznie w serwisie, bo posiadasz tam swój profil), na ten pierwszy link wchodzi i widzisz wszystko bez logowania się w serwisie, bez posiadania w ogóle konta na F.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

stig nie kumasz ja wiem o co koledze biega, ale nie potrafie pomoc. sa na FB profile do ktorych nie trzeba sie logowac... nie trzeba miec nawet swojego FB zeby moc je przegladac. takie posiadaja glownie firmy i artysci...

Domyślnie

chyba nie chodzi o to
    tylko ze musisz miec strone fanowska zeby widziec ja bez logowania na FB

Domyślnie

No teraz wszystko jasne. Dopiero po tym jak wyjasniliscie, ze problem tyczy sie wejsc dla ludzi, ktorzy konta na FB nie posiadaja.
    Trzeba bylo tak od razu. Zadajac pytanie bez tej istotnej informacji, moznaby sie przepychac w nieskonczonosc.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    No teraz wszystko jasne. Dopiero po tym jak wyjasniliscie, ze problem tyczy sie wejsc dla ludzi, ktorzy konta na FB nie posiadaja.
    Trzeba bylo tak od razu. Zadajac pytanie bez tej istotnej informacji, moznaby sie przepychac w nieskonczonosc.
    Marcin napisałem tak: "[...]Innymi słowy, profil miałby byc dostepny dla osób nie zalogowanych w F." - powinienem był dodać nie posiadających konta, ale termin: "nie zalogowanie" też wyjaśniało kwestię. Ale nołofens

Marszull, dzięki to znalazłem już na początku poszukiwań, tylko myślałem, że da radę zmienić konto osobiste, niemniej jednak dziękuję za zainteresowanie tematem.
    Równi i równiejsi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darek Jankowiak Zobacz posta
    Marcin napisałem tak: "[...]Innymi słowy, profil miałby byc dostepny dla osób nie zalogowanych w F." - powinienem był dodać nie posiadających konta, ale termin: "nie zalogowanie" też wyjaśniało kwestię. Ale nołofens
    No wlasnie "niezalogowany" nie jest tozsame z "nie posiadajacy konta".
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Darek Jankowiak Zobacz posta
    Nie wiem czy to dobry dział, ale niech tam...
    Coś mnie strzeliło i założyłem konto na Facebook'u - chciałbym tak ustawić konto Facebook'a żeby po kliknięciu na link lub ikonkę F, od razu bez logowania się można wejść na profil, np. tak link -
    Konto musi być inne niż osobiste ?
    Ma ktoś pojęcie?
    Nie jestem pewien na 100%, ale to chyba musi być strona oficjalna (artysty/organizacji/firmy). Zakłada się ją tutaj:
    http://www.facebook.com/pages/create.php

Domyślnie

Jeden z kolegów już napisał - kwestia zmiany ustawień prywatności. Jeśli zezwolisz niezalogowanym, żeby mogli oglądać Twój profil - problem masz z głowy

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Mam pytanie dla osób znających facebok od podszewki. Jak zrobić abym nie oglądał durnych wpisów znajomego ale żeby ten o tym nie widział bo gotów sie obrazić ?

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów