Close

Strona 31 z 120 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 1198

Wątek: 70-300 VR MTF

Domyślnie

Ludziki, czy ktoś byłby tak dobry i mnie oświecił, czy ten obiektyw w czasie zmiany ogniskowej zmienia również swoją długość? Wiem, że ma IF, ale to nie gwarantuje stałej długości, a jedynie brak obracania końcówki.

Domyślnie

tak, zmienia dlugosc podczas zmiany ogniskowej
    Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
    5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lupus771 Zobacz posta
    Dzieki wld. Nagrałem wiadomość na sekretarce i czekam na odzew.
    Oooooo tutaj raczej nie spodziewałbym sie odzewu Z doświadczenia wiem, że trzeba go ścigać aż do skutku, bo on strasznie zabiegany jest
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Wcale nie można kupić tego obiektywu, przynajmniej od ręki. Na allegro można złożyć zamówienie, nawet w Hesji czekasz w kolejce. Nigdzie go nie ma. A jak ktoś znajdzie to niech da znać.
    Z tą dostępnością to chyba nie jest tak źle. Przed nowym rokiem stał grzecznie na półce w Foto-Joker
    w M1 w Krakowie. W sobotę widziałem go też na półce w sklepie Foto-Plus też w Krakowie. Cena
    ta sama 2299.

Pozdrawiam
    Pozdrawiam, Krzysiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gajowy Zobacz posta
    Z tą dostępnością to chyba nie jest tak źle. Przed nowym rokiem stał grzecznie na półce w Foto-Joker
    w M1 w Krakowie. W sobotę widziałem go też na półce w sklepie Foto-Plus też w Krakowie. Cena
    ta sama 2299.

Pozdrawiam
    To właśnie dziwne, że w grudniu gdzieś tam był a teraz nie ma. W FJ w Zielonej Górze mówią że nawet nie mają go w ofercie. W Hesji można się zapisać i czekać (ja czekałem 3 tygodnie), w innych sklepach to samo. Wczoraj znalazłem jeden, dzisiaj sprawdzę ofertę i może wreszcie kupie bo mi zwierzyna pod nosem biega a nie ma czym focić.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eclipse Zobacz posta
    bylem dzis w MM sprawdzic to szklo, cena kosmiczna 2499
    MM od jakiegoś czasu jawi mi się jako sklep dla idiotów (fotograficznych). Np. w Markach w M1 mają FJ pod nosem i nic, żadnych wniosków, jakby zasnęli na zimę. Jak się porówna ceny niektórych zestawów czy samych puszek, to... FJ od czasu do czasu naprawdę mnie pozytywnie zaskakuje.
    Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
    Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!

Domyślnie

Wcale nie można kupić tego obiektywu, przynajmniej od ręki. Na allegro można złożyć zamówienie, nawet w Hesji czekasz w kolejce. Nigdzie go nie ma. A jak ktoś znajdzie to niech da znać.
    Wczoraj zadzwoniłam do gościa z Allegro (nick medfoto) i już dzisiaj cieszę się tym cackiem.

Pozdrówka

Domyślnie

Wreszcie do mnie też już jedzie.
    czyżby podany link zaowocował? Jeśli tak, to cieszę się, że moglem pomóc
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

wld dzięki za pomoc. Złożyłem kilka zamówień i pierwsza była firma: FOTOit. Dzisiaj przyjechał kurier, obiektyw cały i zdrowy, jutro przetestuje go w lesie.

Strona 31 z 120 PierwszyPierwszy ... 2129303132334181 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów