Jak beda kolejne ptaszki to dawaj koniecznie .... super sa![]()
Szukaj
Jak beda kolejne ptaszki to dawaj koniecznie .... super sa![]()
To szkło jest tak ostre, że nawet bokeh wychodzi ostroAle w końcu było już na forum, że jego ocena jest raczej subiektywna. Na poprzednich próbkach które widziałem, wydawał mi się w porządku
![]()
Nikoś D90 + MB-D80 + Nikkor 16-85 VR + Nikkor 70-300 VR + Cosina 100 macro + SB-600 + Velbon Sherpa 600R
Moja racja jest mojsza, niż Twojsza. Moja racja jest najmojsza!
[QUOTE=wld;188909]co prawda zapodałem dwa pierzaste z tego szkła ale mogę dorzucić jeszcze jedno. 1/320 ; 5,6 ; 270 mm ; ISO 400. Dalsze foty ze względu na fatalną pogodę nie powstają
## sliczne i ostredobre szkielko za ta kase rewela...
Wcale nie można kupić tego obiektywu, przynajmniej od ręki. Na allegro można złożyć zamówienie, nawet w Hesji czekasz w kolejce. Nigdzie go nie ma. A jak ktoś znajdzie to niech da znać.
Proszę spróbować tutaj:
http://www.megamedia.pl/obiektyw-nik...-mm.php?off=11
Nie chciałbym, żeby ktoś pomyślał, że promuję w jakiś sposób tego akurat sprzedawcę ale zamawiałem to szkło u nich w grudniu i mogłem odebrać już po 3 dniach. Co prawda zakupiłem gdzie indziej (1850 zł) ale dzwoniono do mnie, że mogą wysłać. Poza tym jest bardzo miła obsługa przez telefon![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Napisz gdzie kupiłeś za tyle? Albo wyślij priv. Dzięki
D300s F80 i dodatki.
bylem dzis w MM sprawdzic to szklo, cena kosmiczna 2499 ale ja kupuje zawsze u hesji, wiec tym razem tez tak bedzie, ale nie w tym rzecz, ponizej wklejam cropy z podanymi parametrami, nic nie wyostrzane, jedynie podciagnalem ekspozycje i prosto do jpg'a... jasne, ze nie jest to 70-200/2.8 ale jak za te cene to uwazam, ze naprawde jest to super obiektywzaznaczam ze to cropy, ogladajac zdjecie w "normlanej" wielkosci jakos jest rewelacyjna!!!!!
300mm, f5.6, 1/30s + VR
300mm, f11, 1/13s + VR
VR dziala naprawde rewelacyjnie...
... no nic szkoda gadac, czas na zakupy![]()
Aparat zmienilem... ale forum? Nigdy w zyciu!
5D | 24-70/2.8 L | 580EXII | 420EX | Grip | L358
Dzieki wld. Nagrałem wiadomość na sekretarce i czekam na odzew.
Skontaktuj się z nami