Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Byłem wczoraj na AC/DC.

ŁOOOOOOOOOODJAAAAAAAAAAAAAZD!

Mete widziałem, ale wybieram się znowu, bilet już dawno czeka
    golden czy zwykly malpo?

jak golden, to sie mozemy przylansowac we dwoch, chyba ze znow sie bedziesz mnie wstydzic ;]

Domyślnie

Byłem i powiem REWELACJA !!!!
    Na ten koncert czekałem od wielu lat. Szkoda, że nie była na Śląskim bo jednak nasze Warszawiaczki nie poradziły sobie z zapleczem organizacyjnym. Po tym co zobaczyłem w czwartek byłem zaskoczony, że po tragedii w Smoleńsku karawan z Leszkiem nie stał w korku Koncert skończył się o 23 a o 2:30 dotarłem do samochodu..... masakra

koniec biadolenia warto było mimo iż dojazd tam to była droga przez męki.... chłopaki dali czadu, same dobre sprawdzone kawałki, nie zaskoczyli repertuarem, ale chyba to plus. Do tego solówki Angusa i pełna ekstaza.
    Jedyne co to smuciło/wnerwiało - zagęszczenie pseudofanów, zapewne warszawskich lanserów którzy przyszli na koncert żeby się pokazać i zapewne zaszpanować biletem przed znajomkami. Stali jak na spotkaniu koła różańcowego, robili foteczki komóra (sic!) i jeszcze wielce zaskoczeni, że ktoś koło nich skacze i się obija!

kto z fanów EJSÓW nie był niech żałuje bo taka okazja pewnie się nie powtórzy!

pzdr
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-05-2010 o 11:03 Powód: orto. ("psełdofanów")
    D7200 | T11-20 2.8 | S10-20 4-5.6 | N50 1.8 | F85 1.4 | CZJ180 2.8 | sb-600 | ex-650+bh02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Cub_S Zobacz posta
    (......) Szkoda, że nie była na Śląskim bo jednak nasze Warszawiaczki nie poradzily sobie(.....) zagęszczenie psełdofanów, zapewne warszawskich lanserów(....)

A kolega to ma jakis kompleks mniejszej miejscowosci czy co? Jesli tak to wypada wspolczuc.

P.S Sorry za OT wobec reszty piszacych w tym watku.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Niestety miejscowość nie ma tu nic do rzeczy krzysztofz24, choć pewnie tak sądzisz skoro pisze o Śląskim a jestem z Chorzowa . I nie odbieraj tego osobiście jeśli uraziłem to sory

Jednak byłem na kilku koncertach na Śląskim i również za granicą i niestety organizacja w wa-wie pozostawiała wiele do życzenia. Zdaję sobie sprawę, że u was mieszka sporo więcej ludzi i korki i problemy komunikacyjne to codzienność. Jednak jeśli organizacja tak dużej imprezy przerasta możliwości organizacyjne to może warto było by organizować takie koncerty w innych miejscowościach? Niestety ale kompletna dezorganizacja i niekompetencja służb pozostawia mały niesmak. Przykłady niestety się mnożyły.
    Mam jedynie nadzieję, że do euro jakość organizacji się poprawi, bo jeśli będzie to wyglądało jak teraz to smutno, bo blamaż przed rodakami to nic w obliczu masy gości z za granicy.

Również przepraszam za OT to chyba tyle z mojej strony.

Niemniej koncert rewelacyjny
    pozdrawiam serdecznie
    D7200 | T11-20 2.8 | S10-20 4-5.6 | N50 1.8 | F85 1.4 | CZJ180 2.8 | sb-600 | ex-650+bh02

Domyślnie

rzeczywiście przebijanie się przez centrum nie należało do przyjemnych, ale warto było, bo koncert był niesamowity, a druga okazja może się już nie powtórzyć ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hepihipi Zobacz posta
    PS. Widziałem pod samą sceną kolesia z d80 lub d90 i jakimś Tamronem. Jakoś mu się udało przemycić
    A widziałeś jak sprawdzali plecaki? Jeżeli tak jak mojemu koledze, to wniósłbyś puchę na luzie

Cytat Zamieszczone przez badi Zobacz posta
    golden czy zwykly malpo?

jak golden, to sie mozemy przylansowac we dwoch, chyba ze znow sie bedziesz mnie wstydzic ;]
    Najzwyklejszy na świecie
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

A widziałeś jak sprawdzali plecaki? Jeżeli tak jak mojemu koledze, to wniósłbyś puchę na luzie
    Widzialem bo też miałem plecak I mi sprawdzali, ale jakbym się uparł to bym wnósł. Pytanie tylko po co Nie pobawiłbym się wtedy z obawy o sprzęt (ale miałbym lepsze foty w sumie).

Najzwyklejszy na świecie
    Ja będę na golden. Może zrobimy małe spotkanie Nikoniarzy ? Ma ktoś jakąś flagę forum może ?
    D80 / MB-D80 / S10-20 4-5.6 / N18-200 VR / N50 1.4 AF / SB-800 / KENKO RINGS / COKIN / SHERPA 750 R Fotografia Bartoszyce

Domyślnie

>Club S<, jesli piszesz ze strona organizacyjna byla do bani...to przyznaje ci racje.Ty na tym koncercie byles, ja nie.
    Chodzi tylko o niepotrzebne mz okreslenia typu: "warszawscy lanserzy" czy "nasze warszawiaczki"
    Bez uraz i pozdrawiam z najwiekszej wiochy zwanej stolica. Warszawiak, nie warszawiaczek.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    >Club S<, jesli piszesz ze strona organizacyjna byla do bani...to przyznaje ci racje.Ty na tym koncercie byles, ja nie.
    Chodzi tylko o niepotrzebne mz okreslenia typu: "warszawscy lanserzy" czy "nasze warszawiaczki"
    Bez uraz i pozdrawiam z najwiekszej wiochy zwanej stolica. Warszawiak, nie warszawiaczek.
    Masz 100% racje, zgadzam się z Tobą, niepotrzebna złość i ironia kipiała z mojego posta. Sory pewnie spowodowane to było jeszcze podwyższonym stanem wku*&^%^ po 3h probie dostanie się z auta na lotnisko i z lotniska do auta. Teraz mi wstyd ubiczuje się
    Swoją drogą was żałuje z tą komunikacją.
    Peace and love. koniec ot

pozdrawiam

Domyślnie

Wrażenia z AC/DC już znam
    No a Metallica. Jak tam było piszcie coś Miałem jechać no ale niestety w ostatniej chwili musiałem zrezygnować
    To kto był piszcie jak było
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów