Szukaj
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Byłem wczoraj na AC/DC, koncert mnie zmiażdżył. Jak ktoś wcześniej zauważył na minus kontakt z publicznością, ale i tak było zaje...![]()
Też byłem na koncercie, dla mnie było mega, ale jechałem ze znajomymi którzy byli na koncercie w 91 w Chorzowie i teraz trochę zawiedli się na tym co zobaczyli wczoraj.
Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.Nikon i klamoty
No ale z tego co widzę to ogólnie podobało sięA fotek nikt nie ma??
![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Z fotkami bieda troszkę, bo nie można było wnosić aparatów z wymienną optyką. Poza tym, z drugiej płyty (wersja najtańsza, 170 zł) scena majaczyła gdzieś w oddali.
Tym niemniej było naprawdę rewelacyjnie, bo to w końcu ACDC. Chłopaki dają radę.
Na moich fotkach przy 400mm po cropie scena (cala scena, lacznie z konstrukcja i tymi A na gorze) akurat wypelnia kadr![]()
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Jak to nie było kontaktu z publicznością? Angus się fajnie kontaktował biegając po scenie i nasłu****ąc![]()
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Ja byłem na AC/DC i także się wybieram na Metallicę. Koncert mnie nie zmiażdżył ale był fajny. Czekam na Metallicę, mam nadzieję że będzie lepiej. A tak BTW to po Rammstein ciężko chyba będzie mnie "zmiażdżyć".
PS. Widziałem pod samą sceną kolesia z d80 lub d90 i jakimś Tamronem. Jakoś mu się udało przemycić![]()
D80 / MB-D80 / S10-20 4-5.6 / N18-200 VR / N50 1.4 AF / SB-800 / KENKO RINGS / COKIN / SHERPA 750 R Fotografia Bartoszyce
Skontaktuj się z nami