Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 48

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    ŁOOOOOOOOOODJAAAAAAAAAAAAAZD!
    Aż żałuję że mnie tam nie było. Wczoraj też oglądałem wieczorem telewizję i były wywiady z tymi co wychodzili z koncertu. Jeden wychodzi pytają się jak było na koncercie a ten drze papę na cały głos ZAJEBIŚCIE!!!!
    No ale nie ma co takie koncerty u nas to rzadkość
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Byłem wczoraj na AC/DC, koncert mnie zmiażdżył. Jak ktoś wcześniej zauważył na minus kontakt z publicznością, ale i tak było zaje...

Domyślnie

Też byłem na koncercie, dla mnie było mega, ale jechałem ze znajomymi którzy byli na koncercie w 91 w Chorzowie i teraz trochę zawiedli się na tym co zobaczyli wczoraj.
    Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.
    Nikon i klamoty

Domyślnie

No ale z tego co widzę to ogólnie podobało się A fotek nikt nie ma??
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Domyślnie

Z fotkami bieda troszkę, bo nie można było wnosić aparatów z wymienną optyką. Poza tym, z drugiej płyty (wersja najtańsza, 170 zł) scena majaczyła gdzieś w oddali.

Tym niemniej było naprawdę rewelacyjnie, bo to w końcu ACDC. Chłopaki dają radę.

Domyślnie

Na moich fotkach przy 400mm po cropie scena (cala scena, lacznie z konstrukcja i tymi A na gorze) akurat wypelnia kadr
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

Jak to nie było kontaktu z publicznością? Angus się fajnie kontaktował biegając po scenie i nasłu****ąc
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klausik Zobacz posta
    Witam

Krótkie pytanie. Był ktoś z was dzisiaj na koncercie AC/DC? Może jakieś fotki ktoś macie. Pochwalcie się coś Ja miałem być no ale niestety mi się nie udało.
    było ZAJEBIŚCIE. Angus jak zwykle szalał po scenie. Oczywiście odstawił numer ze striptizem, miał napis AC/DC na gatkach
    a to na pociechę dla tych, którzy nie byli

więcej w trochę późniejszym terminie

Domyślnie

Ja byłem na AC/DC i także się wybieram na Metallicę. Koncert mnie nie zmiażdżył ale był fajny. Czekam na Metallicę, mam nadzieję że będzie lepiej. A tak BTW to po Rammstein ciężko chyba będzie mnie "zmiażdżyć".

PS. Widziałem pod samą sceną kolesia z d80 lub d90 i jakimś Tamronem. Jakoś mu się udało przemycić
    D80 / MB-D80 / S10-20 4-5.6 / N18-200 VR / N50 1.4 AF / SB-800 / KENKO RINGS / COKIN / SHERPA 750 R Fotografia Bartoszyce

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hepihipi Zobacz posta
    tak BTW to po Rammstein ciężko chyba będzie mnie "zmiażdżyć".
    popieram w całej rozciągłości
    . Widziałem pod samą sceną kolesia z d80 lub d90 i jakimś Tamronem. Jakoś mu się udało przemycić
    pod koniec koncertu widziałem gostka z jakimś dłuższy szkłem

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów