Szukaj
Byłem i powiem REWELACJA !!!!
Na ten koncert czekałem od wielu lat. Szkoda, że nie była na Śląskim bo jednak nasze Warszawiaczki nie poradziły sobie z zapleczem organizacyjnym. Po tym co zobaczyłem w czwartek byłem zaskoczony, że po tragedii w Smoleńsku karawan z Leszkiem nie stał w korkuKoncert skończył się o 23 a o 2:30 dotarłem do samochodu..... masakra
koniec biadolenia warto było mimo iż dojazd tam to była droga przez męki.... chłopaki dali czadu, same dobre sprawdzone kawałki, nie zaskoczyli repertuarem, ale chyba to plus. Do tego solówki Angusa i pełna ekstaza.
Jedyne co to smuciło/wnerwiało - zagęszczenie pseudofanów, zapewne warszawskich lanserów którzy przyszli na koncert żeby się pokazać i zapewne zaszpanować biletem przed znajomkami. Stali jak na spotkaniu koła różańcowego, robili foteczki komóra (sic!) i jeszcze wielce zaskoczeni, że ktoś koło nich skacze i się obija!
kto z fanów EJSÓW nie był niech żałuje bo taka okazja pewnie się nie powtórzy!
pzdr
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 29-05-2010 o 11:03 Powód: orto. ("psełdofanów")
D7200 | T11-20 2.8 | S10-20 4-5.6 | N50 1.8 | F85 1.4 | CZJ180 2.8 | sb-600 | ex-650+bh02
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Niestety miejscowość nie ma tu nic do rzeczy krzysztofz24, choć pewnie tak sądzisz skoro pisze o Śląskim a jestem z Chorzowa . I nie odbieraj tego osobiście jeśli uraziłem to sory
Jednak byłem na kilku koncertach na Śląskim i również za granicą i niestety organizacja w wa-wie pozostawiała wiele do życzenia. Zdaję sobie sprawę, że u was mieszka sporo więcej ludzi i korki i problemy komunikacyjne to codzienność. Jednak jeśli organizacja tak dużej imprezy przerasta możliwości organizacyjne to może warto było by organizować takie koncerty w innych miejscowościach? Niestety ale kompletna dezorganizacja i niekompetencja służb pozostawia mały niesmak. Przykłady niestety się mnożyły.
Mam jedynie nadzieję, że do euro jakość organizacji się poprawi, bo jeśli będzie to wyglądało jak teraz to smutno, bo blamaż przed rodakami to nic w obliczu masy gości z za granicy.
Również przepraszam za OT to chyba tyle z mojej strony.
Niemniej koncert rewelacyjny
pozdrawiam serdecznie
D7200 | T11-20 2.8 | S10-20 4-5.6 | N50 1.8 | F85 1.4 | CZJ180 2.8 | sb-600 | ex-650+bh02
Jakos koncert AC/DC mnie nie porwal. Zero kontaktu z publicznoscia. Dobrze, ze nic mnie nei kosztowal, bvo chyba mialbym poczucie straconej kasy. Na plus, ze grali dosc dlugo (z 90 minut + bisy).
Inna rzecz, ze z ich repertuaru znam ze dwa kawalki na krzyz.
D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600
Byłem wczoraj na AC/DC, koncert mnie zmiażdżył. Jak ktoś wcześniej zauważył na minus kontakt z publicznością, ale i tak było zaje...![]()
Też byłem na koncercie, dla mnie było mega, ale jechałem ze znajomymi którzy byli na koncercie w 91 w Chorzowie i teraz trochę zawiedli się na tym co zobaczyli wczoraj.
Nie muszę robić wspaniałych fotografii, chcę robić je świadomie, reszta przyjdzie z czasem.Nikon i klamoty
No ale z tego co widzę to ogólnie podobało sięA fotek nikt nie ma??
![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Z fotkami bieda troszkę, bo nie można było wnosić aparatów z wymienną optyką. Poza tym, z drugiej płyty (wersja najtańsza, 170 zł) scena majaczyła gdzieś w oddali.
Tym niemniej było naprawdę rewelacyjnie, bo to w końcu ACDC. Chłopaki dają radę.
Skontaktuj się z nami