Szukaj
Z powodu warszawskiego zatwardzenia, mimo szybkiej naginki na bucie ponad 8 km, nie zdążyliśmy na Anthrax. Megadeth super - miałem wrażenie, że Mustain chętnie zagrałby co najmniej kolejną godzinę. Schodził ze sceny i nie mógł zejść![]()
Slayer z uśmiechniętym Arayą - miazga. Choćby tylko dla nich było warto.
Metallica - bardzo miło, choć "Nothing else matters" mogli sobie podarować. Nowe numery też. Czy mi się wydaje, czy Hetfield przedstawiając ekipę pominął bassmana Roberta Trujillo?
Niestety, dla tych, którzy byli poza GC pozostał tylko tele na scenie. Telebimy padły. Od czasu do czasu coś tam tylko błyskało.
Organizacyjnie - mocno średnio. Zwłaszcza, jeśłi chodzi o tzw. ogródki piwne firmy C. W jednym po 15 minutach qr... ścisku w kolejce dowiedzieliśmy się, że brakło browara. Po drugiej stronie brakło... plastikowych kubków. Cóż...
Nikon D200 | Kilka innych wynalazków | www |
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
1szy wcale, drugi na rudego 20 minut, 3ci wcale ;]
Może jestem zbyt zapromilony, ale co? Znaczy, że jakby przyjechała sama meta, to byłby szał?? :O
Najbardziej na koncercie BIG 4 nie podobało mi się to, że de facto był to koncert Mety i 3 gwiazdek. Gwiazdek, które same zapełniają hale koncertowe....Niestety też tak to postrzegali polscy "fani".
Smutne, ale publiczność nie wiedziała moim zdaniem, co się tego dnia działo ....
Cieszę się, że byłem, choć o 19 mogłem pójść już do domu ...
Nie widziałem behemota, ale Anthrax dał radę, a Megadeth i Slayer pokazali klasę ...
Meta jak meta .... komercja na całego, choć fajna.
Pozdrawiam,
Paweł
kessey, ja o kolejce do piwa pisalem ;]
*na rudego (tego z 4 pancernych) - swwwaayin' to the symphony, of destruction!
Ostatnio edytowane przez badi ; 20-06-2010 o 13:03
Nie złapałemSorry
Ja nie piłem piwa na koncercie, ale znajomi, z którymi byłem za pierwszym razem dostali się do dystrybutora, za drugim już nie, a za trzecim zabrakło plastikowych kubków
O jakości piwa nie wspomnę nawet, bo było w nim więcej wody niż alkoholu.
Pozdrawiam,
Paweł
Jak dla mnie było git. Nie ma co się rozpisywać, to trzeba zobaczyć![]()
D80 / MB-D80 / S10-20 4-5.6 / N18-200 VR / N50 1.4 AF / SB-800 / KENKO RINGS / COKIN / SHERPA 750 R Fotografia Bartoszyce
Skontaktuj się z nami