1080p w mkv smiga normalnie (w dobrym plajerze) i uzycie procka w granicach 25-30% co jest chyba dobrym wynikiem dla takiego malucha. Dla przykladu moje i7 mialo 4% na tym samym filmie![]()
![]()
![]()
Szukaj
1080p w mkv smiga normalnie (w dobrym plajerze) i uzycie procka w granicach 25-30% co jest chyba dobrym wynikiem dla takiego malucha. Dla przykladu moje i7 mialo 4% na tym samym filmie![]()
![]()
![]()
shao - dzięki, tego potrzebowałem![]()
trochę złomu w dużym plecaczku.
Nie ma za co, ale jakby byl problem to jestem niewinny![]()
Czy ktoś może przymierzał 12-sto calowego Asusa (1201) do takiej torby: http://tinyurl.com/yd5nedu ?
Bo u mnie na prowincji oczywiście nie ma sklepów z takim asortymentem![]()
Dobra, sprawdziłem. Pasuje
Tak sobie przewertowałem ten temat i dzięki opiniom shao kupiłem sobie 1201N.
Ceny spadły znacznie w stosunku do pierwotnych. Oferta była bardzo kusząca.. aż tak bardzo, że się skusiłem. Jedynym minusem dla mnie był producent tego netbooka. Nie lubię Asusa. I chyba nigdy nie polubię (Radka 4850 naprawiali mi ponad 2 miesiące, aż w końcu wymienili na nowy). Tutaj też lekko musiałem powalczyć ze sterownikami (kupiłem wersję bez systemu). I dalej nie jestem przekonany, że wszystko działa jak powinno ;p. (tego multitoucha chyba nigdy nie ogarnę).
Wymienię tu swoje odczucia po tygodniu używania.
Plusy:
+ mobilność (o to mi głównie chodziło)
+ komfort pracy poza domem (w sumie łączy się z mobilnością)
+ bateria (mi trzyma ponad 4h pracy w excelu)
+ nawet niezłe głośniki (nie są super, ale żeby obejrzeć serial są w-sam-raz).
Minusy:
- łatwo obudowa się brudzi :P
- matryca glare.. (nigdy nie zrozumiem producentów, czemu nie wrzucają matowych..)
- ASUS (bardzo subiektywnie, w sumie głównie przez serwis).
Gier jeszcze nie odpalałem na nim, ale podobno obydwa tytuły, które mnie najbardziej interesują (PES10 i FM2010) chodzą.
Mam pytanko do kolegi JacKill-a. Czy do tej torby oprócz lapka i zasilacza/myszki wejdzie jeszcze zeszyt A4 i kanapka+banan/jabłko? :P Jeżdżę z nim głównie na uczelnie, na której siedzę od 8 do 15 zazwyczaj, dlatego kanapka musi byc!![]()
Ostatnio edytowane przez di_ ; 24-03-2010 o 22:28 Powód: literówka
Też nie rozumiem tego pędu ku błyszczącym matrycom i błyszczącym obudowom. Przecież w sprzęcie mobilnym to jest totalna porażka.
Skontaktuj się z nami