Close

Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 209

Wątek: Netbook

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Co do matryc, to jedynym sensownym wytłumaczeniem jest to, że taka matryca "na dzień dobry" ma intensywne kolory. Masom się podoba, nieważne, że komputer z definicji mobilny przestaje takim być...
    No właśnie. Można by te błyszczące matryce przeboleć w laptopach o ekranach 14'' i więcej bo teraz wiele osób używa ich jako komputerów stacjonarnych, ale w netbookach, które z założenia mają być sprzętem mobilnym jest to co najmniej dziwne i troszkę bez sensu. Ale co zrobić, chyba trzeba tą modę przeczekać

Domyślnie

ja sprawiłem sobie w pt na ratki takie coś : http://www.sony.pl/product/vn-w-series/vpcw12s1e-t

Pierwsze odczucia mam pozytywne chociaż Windows 7 mnie trochę przytłoczył innością w stosunku do W_XP
    Jak sie naładuje to pracuje nawet do 6 godzin. Ma też większą rozdzielczość od standardowych netbooków - bo
    1366 x 768, czyli taką jaką ma większość 15 calowych lapków. Bateria 6 komorowa. Minusikiem jest praktycznie ciągła praca wentylatorka (ale cichego) i brak jakiegoś fajnego etui w kpl. (wg mnie powinien być - szczególnie że to Sony a nie jakiś wynalazek, no ale widocznie korporacja ma inne zdanie).
    Cenowo wyszło mnie to - jakieś 65 zeta przez 20 m-cy , czyli da się przeżyć. Odstawi sie pifsko na drugi plan ... i od razu kaska na ratkę się znajdzie

Ma ktos jeszcze takiego ?

Domyślnie

Gorąco polecam Samsunga NC10 HSDPA, posiadam od roku, jestem bardzo zadowolony.

Domyślnie

No to gratuluje.
    Mój MSI Wind był już dwa razy w serwisie.

Pierwszy raz obudowa zaczęła odchodzić, a za drugim razem (ostatnio dwa tygodnie temu) padła płyta główna.

Natomiast sam serwis - bajka!
    Szybko, na ich koszt, bez żadnych zbędnych formalności.
    Pewien serwis na N powinien brać przykład...

Domyślnie

Polsar74 fajne to maleństwo !!! No właśnie co lepsze ten Sony czy Samsung NC10 ??
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Polsar74 fajne to maleństwo !!! No właśnie co lepsze ten Sony czy Samsung NC10 ??
    nie mam skali porównawczej,ale jak dla mnie Sony wygrywa - choćby rozdzielczością ekranu i klawiaturą typu "klawisze-wysepki"

Domyślnie

Potrzebuje kupić na dniach netbooka i nie mogę się zdecydować, SAMSUNG N130 10.1" mały lekki, wszyscy zachwalają, matowa matryca. ACER ASPIRE AO751 11.6" większy i podoba mi się "gładzik" jak z macbooka. Sam już nie wiem może ktoś mnie przekona do któregoś z nich albo może zniechęci . . .Warto trochę dopłacić do NC10?
    Ostatnio edytowane przez Cosnek ; 02-06-2010 o 22:09

Domyślnie

od jakiegoś czasu szukam netbooka skrojonego "na miarę" i nie mogę sobie z tym poradzić... pomocy!
    wymagania podstawowe:
    1. matowa matryca o rozdzielczości większej niż 1024x600
    2. wbudowany modem HSDPA
    3. najlepiej atom dwurdzeniowy (330)
    4. jak najlepsza bakteria

jak znacie jakieś odpowiednie modele to czekam na propozycje!
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

To chyba tylko pasuje nowy Asus 1015N - ale nie wiem jak z modemem.
    Ogólnie z dwoma rdzeniami ciężko - aż tak potrzebne?
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Inkognito Zobacz posta
    To chyba tylko pasuje nowy Asus 1015N - ale nie wiem jak z modemem.
    Ogólnie z dwoma rdzeniami ciężko - aż tak potrzebne?
    zgadza się tylko mat, rodziałka za mała
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Strona 10 z 21 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów