Close

Strona 7 z 21 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 209

Wątek: Netbook

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Dobra sys instalniety. Aero smiga jak zly, komp dziala calkiem sensownie. Oczywiscie nainstalowane jakiegos szajsu od Asusa, ale pozniej sie tego pozbede. Pozniej tez bede robil jakies sensowniejsze testy bo na razie po prostu odpalony komp i dziala

Na szybko moge Wam dac tylko skrin z testu wydajnosciowego robionego przez Windowsa -> http://iv.pl/images/1w6nshizp1ie4kzakr1x.jpg

Sorry za jakosc, ale musialem zrobic hartkor fote na szybciora

Domyślnie

No i super, ze asusik smiga. Bardzo fajnie
    I jakie piekne zolte naklejki tu i tam Coraz bardziej mi sie podoba ten eee pc

Jak juz sobie go pouzywasz troche to daj znac jak sie sprawuje. Jak ta blyszczaca matryca? Pelne "lustro"? Obudowa tez jest blyszczaca, wiec pewnie brud i odciski palcow szybko sie pojawia na takiej obudowie..
    d700

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Najbardziej przeszkadza blyszczaca matryca jak jest lap wylaczony - wtedy lustro ale ogolnie - poki co jest bardzo ok. Nie wiem jak w pelnym sloncu, ale na to chyba bedzie trzeba poczekac

Poki co poklikalem itp - odciskow nie ma, nie wiem jak na czarnym ale tu jest naprawde ok. Zobaczymy co z kurzem (a u mnie to bedzie bardzo proste do zrealizowania bo sie kurzy na potege).

EDIT: Komp uruchamia sie 1,5min (wylaczony, pstrykniecie i czas liczony do momentu pelnego uruchomienia wszystkich zainstalowanych aplikacji) czyli ani wolno, ani szybko - trzeba zwrocic uwage na to, ze asus dorzucil od siebie milion rzeczy, pewnie bez tego byloby szybciej ale mi tyle pasuje. W jakims tescie czytalem, ze uruchamia sie 2,5min - nie wiem co oni robili ale mieli chyba jakis error

Przy okazji - test kamerki:

Ostatnio edytowane przez shaolin ; 15-02-2010 o 18:48

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Wrazenia po 4h - lapek dalej dziala

Teraz duzo swiatelek roznych zapalonych i odbijaja sie od matrycy, nie jakos strasznie ale jak ktos nie jest zaprawiony w boju jak ja (3 lata z matryca glare robia swoje ) to moze mu to przeszkadzac Dzwieki graja, glosniki z pupy ale niczego specjalnego sie tu nie spodziewalem Jezeli chodzi o filmy to np. Top Gear w 720p chodzi tak jak trzeba (czyli plynnie). Ja jestem zadowolony poki co Zobaczymy za rok czy sie cos zmieni

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez shaolin Zobacz posta
    Zobaczymy za rok czy sie cos zmieni
    Jakie za rok? Ja liczę na relację dzień po dniu

Domyślnie

Shao a bylbys tak dobry i zrobil zdjecie tego asusa jak "swieci" po ciemku? W sensie ile tam ma tych swiatelek i swiecacych bajerow? Bede wdzieczna Nigdzie w necie nie znalazlam takich zdjec, a jestem ciekawa.

P.S piekne serduszka, ale walentynki Shao byly wczoraj
    d700

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Jakie za rok? Ja liczę na relację dzień po dniu
    Dzien po dniu to ja Ci moge co najwyzej zrobic relacje z siedzenia przy i7 bo to przy nim siedze ciagle, lapik tylko w trase i do lozka

Zuzus, hir ju ar:

Jak widac swieca praktycznie 2 rzeczy - POWER i diodki kontrolne od wifi, dysku (czasem) itp. Bardzo milo sie siedzi po ciemku bo nic nie rozprasza. Matryca nie odbija sie w klawiszach, ani w obudowie. Jest ok.

EDIT: A, swieci jeszcze diodka w zasilaczu ale ten mozna gdzies ukryc
    Ostatnio edytowane przez shaolin ; 15-02-2010 o 22:02

Domyślnie

Dzieki serdeczne! Fajnie to wyglada. Nie lubie jak w nocy korzystajac z laptopa swieca mi wszystkie mozliwe bajery i kontrolki :/
    No nic, to ja ograniczam moje wydatki do minimum i w przyszlym miesiacu kupuje tego netbooka
    d700

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie wiem tylko czy sie cos pod naklejkami nie chowa reszta wyglada jak na focie. Najmocniej chyba swieci dioda w zasilaczu

Domyślnie

Sha - ja pitole ileż Ty tego tam masz w autostarcie - "pozabijaj" 3/4 tego shitu w msconfig i wyłącz nieco usług to Ci się będzie ładował w 30sek

Strona 7 z 21 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów