Close

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 81 do 90 z 209

Wątek: Netbook

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

1080p w mkv smiga normalnie (w dobrym plajerze) i uzycie procka w granicach 25-30% co jest chyba dobrym wynikiem dla takiego malucha. Dla przykladu moje i7 mialo 4% na tym samym filmie

Domyślnie

shao - dzięki, tego potrzebowałem
    trochę złomu w dużym plecaczku.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Nie ma za co, ale jakby byl problem to jestem niewinny

Oszczędny w słowach Awatar JacKill
    Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Czy ktoś może przymierzał 12-sto calowego Asusa (1201) do takiej torby: http://tinyurl.com/yd5nedu ?

Bo u mnie na prowincji oczywiście nie ma sklepów z takim asortymentem

Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Dobra, sprawdziłem. Pasuje

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Tak sobie przewertowałem ten temat i dzięki opiniom shao kupiłem sobie 1201N.
    Ceny spadły znacznie w stosunku do pierwotnych. Oferta była bardzo kusząca.. aż tak bardzo, że się skusiłem. Jedynym minusem dla mnie był producent tego netbooka. Nie lubię Asusa. I chyba nigdy nie polubię (Radka 4850 naprawiali mi ponad 2 miesiące, aż w końcu wymienili na nowy). Tutaj też lekko musiałem powalczyć ze sterownikami (kupiłem wersję bez systemu). I dalej nie jestem przekonany, że wszystko działa jak powinno ;p. (tego multitoucha chyba nigdy nie ogarnę).
    Wymienię tu swoje odczucia po tygodniu używania.
    Plusy:
    + mobilność (o to mi głównie chodziło)
    + komfort pracy poza domem (w sumie łączy się z mobilnością)
    + bateria (mi trzyma ponad 4h pracy w excelu)
    + nawet niezłe głośniki (nie są super, ale żeby obejrzeć serial są w-sam-raz).
    Minusy:
    - łatwo obudowa się brudzi :P
    - matryca glare.. (nigdy nie zrozumiem producentów, czemu nie wrzucają matowych..)
    - ASUS (bardzo subiektywnie, w sumie głównie przez serwis).
    Gier jeszcze nie odpalałem na nim, ale podobno obydwa tytuły, które mnie najbardziej interesują (PES10 i FM2010) chodzą.
    Mam pytanko do kolegi JacKill-a. Czy do tej torby oprócz lapka i zasilacza/myszki wejdzie jeszcze zeszyt A4 i kanapka+banan/jabłko? :P Jeżdżę z nim głównie na uczelnie, na której siedzę od 8 do 15 zazwyczaj, dlatego kanapka musi byc!
    Ostatnio edytowane przez di_ ; 24-03-2010 o 22:28 Powód: literówka

Domyślnie

Też nie rozumiem tego pędu ku błyszczącym matrycom i błyszczącym obudowom. Przecież w sprzęcie mobilnym to jest totalna porażka.

Gaduła Awatar shaolin
    Miasto
    Rio de Janeiro, Brazylia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    Tak sobie przewertowałem ten temat i dzięki opiniom shao kupiłem sobie 1201N.
    Jak cos to co zlego to nie ja

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez karmel Zobacz posta
    Też nie rozumiem tego pędu ku błyszczącym matrycom i błyszczącym obudowom. Przecież w sprzęcie mobilnym to jest totalna porażka.
    Co do matryc, to jedynym sensownym wytłumaczeniem jest to, że taka matryca "na dzień dobry" ma intensywne kolory. Masom się podoba, nieważne, że komputer z definicji mobilny przestaje takim być...

Miasto
    Okolice Kielc

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    Mam pytanko do kolegi JacKill-a. Czy do tej torby oprócz lapka i zasilacza/myszki wejdzie jeszcze zeszyt A4 i kanapka+banan/jabłko? :P Jeżdżę z nim głównie na uczelnie, na której siedzę od 8 do 15 zazwyczaj, dlatego kanapka musi byc!
    Zeszyt A4 w twardej oprawie wejdzie, ale do głównej komory, tej co masz w niej lapka. Kanapki wejdą, ale raczej proponowałbym polubić banany, bo torba jest za płaska na jabłka

Strona 9 z 21 PierwszyPierwszy ... 789101119 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów