Close

Strona 43 z 47 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 469

Domyślnie

f-- występuje u mnie tylko z kitem 18-105 ale poruszenie obiektywem rozwiązuje problem. Z 50/1.8 żadnych tego typu problemów nie zauważyłem.
    D610, V1, FM2n

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Mój D90 juz po serwisie lezał tam niecałe 2 tygodnie a w karcie gwarancyjnej napisali: "czyszczenie kontaktów, naprawa styków podglądu przysłony - zablokowane" - tyle. Już się zaden problem nie powtórzył!

Domyślnie

Byłam 100% zdecydowana na ten właśnie sprzęt nikoś d90 18-105. ten wątek trochę mnie przerazil, szczrze mówiąc. Dalej chce dziewięćdziesiątkę, ale jeśli ja za tą cenę (duża moze nie jest, ale w koszu nie znajde raczej) mam sie stresować czy bedzie jakis ERR czy nie Jak myślicie, czy kupując można już przyuważyć czy puszka jest z błędem? mam nadzieje ze na takową nie trafiee... pozdrawiam.

(p.s i witam wszystkich jako ze to mój pierwszy post )

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MyMad Zobacz posta
    Byłam 100% zdecydowana na ten właśnie sprzęt nikoś d90 18-105. ten wątek trochę mnie przerazil, szczrze mówiąc. Dalej chce dziewięćdziesiątkę, ale jeśli ja za tą cenę (duża moze nie jest, ale w koszu nie znajde raczej) mam sie stresować czy bedzie jakis ERR czy nie Jak myślicie, czy kupując można już przyuważyć czy puszka jest z błędem? mam nadzieje ze na takową nie trafiee... pozdrawiam.

(p.s i witam wszystkich jako ze to mój pierwszy post )
    Nie przejmuj sie tylko bierz aparat i fotografuj, szkoda czasu na martwienie sie na zapas.
    D7100+11-16 2.8; 35 1.8; 17-55 2.8; 70-200 2.8 VC

Domyślnie

Ten cały watek jest tak rozdmuchany że szok. Skrzyknęły się na forum 3 osoby i zrobiły zadymę. Szkoda pisać.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Lower Silesia

Domyślnie

To może coś dla równowagi
    Komu się jeszcze D90 nie zepsuł ?
    Mi się nie zepsuł . Żadnych problemów przez 14 miesięcy .22 tys.klapnięć.

Trochę mi ten wątek przypomina zakup mojej plazmy .Oczywiście wszystkie możliwe fora oblookane
    strach w oczach, bo praktycznie wszystkie się psują(no z wyjątkiem kuro (sic)).No i co ? Nic ! Mam samseciunga 2 lata i działa.Sorry za OT ale skojarzenie niebezpodstawne....
    Dziwne jak cholera ,podobnie jak z D90 -bo też działa.

Na pewno jest jakiś odsetek produktów wadliwych ,ale jak się będzie w ten sposób podchodzić do zakupu
    to się nic nie kupi.Przeca jest gwarancja ,rękojmia czy insze takie....

Polecam D90
    Sprzedam Nikkor AF-S 80-200 D IF

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez j&o Zobacz posta
    To może coś dla równowagi
    Komu się jeszcze D90 nie zepsuł ?
    Mi się nie zepsuł . Żadnych problemów przez 14 miesięcy .22 tys.klapnięć.

Trochę mi ten wątek przypomina zakup mojej plazmy .Oczywiście wszystkie możliwe fora oblookane
    strach w oczach, bo praktycznie wszystkie się psują(no z wyjątkiem kuro (sic)).No i co ? Nic ! Mam samseciunga 2 lata i działa.Sorry za OT ale skojarzenie niebezpodstawne....
    Dziwne jak cholera ,podobnie jak z D90 -bo też działa.

Na pewno jest jakiś odsetek produktów wadliwych ,ale jak się będzie w ten sposób podchodzić do zakupu
    to się nic nie kupi.Przeca jest gwarancja ,rękojmia czy insze takie....

Polecam D90
    14 miesiecy i zero problemow
    D7100+11-16 2.8; 35 1.8; 17-55 2.8; 70-200 2.8 VC

Domyślnie

5 miesięcy i wszystko gra jak należy.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Dobra, idę za waszą radą. prawo konsumenckie jest, gwarancja jest, nie ma sie co martwić na zapas. pozdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kundzior Zobacz posta
    Ten cały watek jest tak rozdmuchany że szok. Skrzyknęły się na forum 3 osoby i zrobiły zadymę. Szkoda pisać.
    Nikt się drogi kolego nie skrzyknął.... tylko każdy pisał swoją opinię na temat działania aparatu. W całej sprawie najbardziej wkurzającym faktem było milczenie NIKONA. Jestem posiadaczem D90 od jakiś 16 miesięcy i jestem zadowolony (chociaż cały czas jestem zdania że nowy firmware by się przydał, ale to inna sprawa). Err CHA wywaliło mi ze 2-3 razy ale miało to miejsce w pierwszych 3 miesiącach po zakupie. A od tego momentu spokój.

Strona 43 z 47 PierwszyPierwszy ... 334142434445 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów