Close

Strona 45 z 47 PierwszyPierwszy ... 354344454647 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 441 do 450 z 469

Domyślnie

Nowego firmwaru nie ma.Właśnie to ,że nie zmieniasz obiektywu może być niekorzystne.Tak wynika z mojego doświadczenia.Z kartą też bym spróbował - kilkanaście razy wyjąć i włożyć.
    A new shit has come to light...

Domyślnie Solace swoje trzy grosze...

Hej
    Przebrnalem przez caly watek... Ufff... Nie bylo latwo.
    Blad 13, oraz 12, zawieszenie zupelne w stanie wlaczenia aparatu nawet po wyjeciu baterii, I blokada przyslony. Jesli dzialalo toto wszystko, to np. Po wcisnieciu menu nic sie nie dzialo. Zapiety bylo 18-105. Pucha na statywie. Statyw w wodzie. Aparat jakies 20cm nad woda. Akcje sie powtorzyly pare razy, raz za razem. Karty mam rozne. Podpiety byl zestaw do zdalnego zwalniania migawki, stabilizacja wyl. Bardzo dlugie czasy i f na prawie max. denerwowalo bo wylazilem z wody za kazdym razem. Teraz oki. Kiedys juz tez tak mialem. Nic sie nie dzialo tylko na 50mm manualnej. Zawsze mam ustawiony tryb manual.
    Jak na moj gust to wilgoc...

Domyślnie

A u mnie śmiga że aż, tydzień minął, 2 tyś fotek zrobiono i żadnych problemów. Jedyne co, to problem z gripem, ale to odmienna sprawa i wina gripa nie korpusu Z resztą, już rozwiazany.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Unhappy

Cytat Zamieszczone przez j&o Zobacz posta
    To może coś dla równowagi
    Na pewno jest jakiś odsetek produktów wadliwych ,ale jak się będzie w ten sposób podchodzić do zakupu
    to się nic nie kupi.Przeca jest gwarancja ,rękojmia czy insze takie....

Polecam D90
    Ja również polecam , jednak opisywane błedy mi też sie pojawiaja, [F--] usępuje po lekkim poruszeniu obiektywu.
    Zaś przy błedzie Err CHA pomagało wyjęcie akumulatora bo nie szło wyłaczyć włacznikiem.

sam sprzet jest ok gorzej jak te błedy wyskakuja po gwarancji
    Daniel

Domyślnie

Witam.
    Ja swojego Nikona d90 kupiłem w lipcu do tego kit 18-55vr.
    Jak do tej pory rewelacja pomijając 2 razy błąd f--, pomogło lekkie przekręcenie obiektywem.
    Mam nadzieję że więcej błędów nie będzie.
    Karta SanDisk Ultra II 4GB.

Pozdrawiam.

Domyślnie Żadnych błędów

D90+18-200+Sandisk Extreme III 4GB - 3000 klapnięć migawki, żadnych błędów jak narazie nie mam.
    D3100|18-105 VR

Domyślnie

To też się pochwalę, a co D90 kupiony w maju + N18-105 dwuletni (używany wcześniej z D40) + SDHC 8GB TOSHIBA + SDHC 4GB GOODRAM + trochę ponad 5.000 klapnięć i żadnych błędów. Mam nadzieję, że tak pozostanie. Pozdrawiam.

Domyślnie

Błąd pokazuje się gdy przesłona obiektywu nie jest zablokowana na najniższej przysłonie ...przeważnie Sigmy ( manualny pierścień przy mocowaniu )

Domyślnie

hm, aparat 4 miesiące, 40k klapnięć i brak jakiegokolwiek błędu ;p

pozdrawiam
    foto sroto
    d90, d700 i jakieś tam obiektywy czy coś takiego..

Domyślnie

Ja wczoraj robiłem wesele i 3 razy mi się zawiesił error.
    Czytam to co jest w poście ale nikt nie podał naprawdę przyczyny,nie wiem czy oddać do reklamacji. Jak myślicie?

Strona 45 z 47 PierwszyPierwszy ... 354344454647 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów