Witam
Zamowilem sobie wczoraj Alphe, moze jutro dojdzie do mnie.
Ciekaw jestem jaka dostane czy Alpha czy moze Alpha by Meike.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku.Jak cos to bede testowal.
Szukaj
Witam
Zamowilem sobie wczoraj Alphe, moze jutro dojdzie do mnie.
Ciekaw jestem jaka dostane czy Alpha czy moze Alpha by Meike.
Mam nadzieje ze bedzie wszystko wporzadku.Jak cos to bede testowal.
FX
No i dojechal grip, Alpha by Meike jednak , cena 299zł za grip, widocznie Meike teraz goruja na rynku
Zobaczymy jak sie bedzie spisywal.
FX
260 postów na temat gripa Alphaniedługo urośnie do miana N50/1,8.
A ja mam pytanie czy ktoś posiada zniszczony grip, w którym do odzyskania jest ten kręcony zamek w klapce i bolec blokujący akumulator? Chętnie odkupię. Ogłoszenie dawałem w dziale Giełda, ale nie było odzewu.
D300s/N24-70/N80-200/N50f1.8/SB900/MF
pisałeś do foto-tip.pl? powinni mieć części do importowanych przez siebie klamotów
dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk
Oryginał kolego, używkę w dobrym stanie kupisz za przystępną cenę!
NIKON D3, D80, N 24-70 F2.8, N 50 F1.8, N 70-300 VR, SB-800
[email protected]
A ja z moją Alphą mam takie cuś, że czasem mi aparat pokazuje, że bateria jest rozładowana i wtedy wystarczy tylko odrobinę poruszyć gripa względem aparatu (tak, tak, jest minimalny luzik) i wszystko wraca do normy. Więc może te nagle rozładowujące się baterie wcale nie są rozładowane, tylko coś nie łączy. I co Wy na to?
Krzysztof W.
D500, D300S, F8, S10-20, S18-35, N16-80, T45, S50-150 OS, N200-400 VR, SB600, SB800 i jeszcze parę innych zabawek...
nick-on.photler.com
Dodam może, że to Alpha by Meike...
Krzysztof W.
D500, D300S, F8, S10-20, S18-35, N16-80, T45, S50-150 OS, N200-400 VR, SB600, SB800 i jeszcze parę innych zabawek...
nick-on.photler.com
Ja dziś zakupiłem ten grip z racji tego, że czesto robię pionowe zdjęcia na stosunkowo długich czasach i po prostu łatwiej mi utrzymać aparatNie mam żadnych problemów, dziś go dość silnie testowałem. Oczywiście jest problem o którym mowa była w wątku (lekki luz w gnieździe), ale wystarczy owinąć trzpień taśmą klejącą i już jest elegancko nawet z cięższymi szkłami. Z baterią nie mam problemów (mam wsadzony jeden akumulator oryginalny).
Zakupilem wczoraj, narazie po ogledzinach wydaje się OK dobrze spasowany i wszystko działa jak należy. Sprawdze w przyszłym tyg to napisze coś wiecej
Zbędny
Skontaktuj się z nami