Close

Strona 31 z 33 PierwszyPierwszy ... 212930313233 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 301 do 310 z 330

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerryjola Zobacz posta
    Cholewcia, tak pół żartem - bo rozważam zakup d700 - po przeczytaniu dwóch ostatnich stron tegoż wątku, można odnieść wrażenie, że z d700 jest kiepsko....mimo tego, że to fx, że ma niskie szumy, to jednak kiepski aparat....
    Beznadziejny, nie kupuj, czytaj "mądrości" forumowe

ps. Zdradzę Ci w sekrecie, mam info od Nikona... następca, następcy, następcy D700 będzie fajny

Domyślnie

A jak kupisz i dojdziesz do wniosku że przestał robić zdjęcia to staję w kolejce żeby odkupić
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerryjola Zobacz posta
    Cholewcia, tak pół żartem - bo rozważam zakup d700 - po przeczytaniu dwóch ostatnich stron tegoż wątku, można odnieść wrażenie, że z d700 jest kiepsko....mimo tego, że to fx, że ma niskie szumy, to jednak kiepski aparat....
    Miałem różne puszki Nikona. Od roku używam D700 i uważam, że to świetne body, nawet w porównaniu do 5DmkII. Myślę, że śmiało można powiedzieć ... warta swej ceny.
    Pozdrawiam,
    Grzegorz Tadych

Domyślnie

Witam, dwie nocki spędziłem na dogłębnym przeanalizowaniu tematu D700, wiem że ostateczną decyzję o zakupie podejmuję ja. W piątek mam zamiar zakupić tą puszeczkę.
    Byłem bliski załamania i odejścia do canonierów (wypożyczyłem ostatnio 5dIImark i mną troszkę zakręciło). Spotkałem na szczęście człowieka, recenzującego dla kilku portali sprzęt foto i "jestem już w domu".
    Ale mam na imię Tomasz i jestem mocno "niewierny" i mam jedno pytanko do użytkowników D700.
    Czy któryś z Was (użytkowników tej puszeczki) odradzałby zakup tego sprzętu ?
    Pozdrawiam Tomek.
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
    Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.

Domyślnie

Oczami wyobraźni już widzę te posty NIE KUPUJ D700 BO TO BADZIEW KUP CANONA
    Pozdrawiam-Rajmund
    Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez el.toroo Zobacz posta
    mam jedno pytanko do użytkowników D700.
    Czy któryś z Was (użytkowników tej puszeczki) odradzałby zakup tego sprzętu ?
    Nie wiem czy Ci to pomoze, ale ja mocno doradzam kupno tej puszki. Twierdze, ze jest to najlepsza puszka pelnoklatkowa, bez zintegrowanego gripa na rynku. Przy zalozeniu, ze nie zalezy Ci na filmowaniu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    ...najlepsza puszka pelnoklatkowa... ...Przy zalozeniu, ze ...

niezle... najlepsza... ale...

najlepsza jest taka, przy ktorej nic nie trzeba zakladac... czyli nie ta.

Photoartbox
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    niezle... najlepsza... ale...

najlepsza jest taka, przy ktorej nic nie trzeba zakladac... czyli nie ta.
    Rozmawiamy o fotografii a nie Hollywudzie, molem sobie to zalozenie odpuscic, ale jak sie okazuje sa tacy, ktorzy przyczepia sie do wszystkiego - JEST NAJLEPSZA, jesli z tym sie niezgadzasz podaj jakies ARGUMENTY. Ktora wedlug Ciebie jest lepsza, SONY? Czy moze 5DII z tym przedpotopowym AF-em i dziurawym plastikiem?

Domyślnie

Dzięki za wypowiedzi. Chciałbym tą, do której nic nie dopinamy, ale to nie mój przedział finansowy. na d90 nagrałem jeden filmik o długości 30sek. i wystarczy (Panasonic TZ7 małżonki w temacie filmów bije lustra )
    Nikonem się bawię od 6-lat i na chwilę obecną tak pozostanie.
    Czy biorąc nowego D700 powinien tam być nowy sofcik 1.02 ? Czy trzeba samemu ?
    D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
    Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Photoartbox Zobacz posta
    Czy moze 5DII z tym przedpotopowym AF-em i dziurawym plastikiem?
    nie, wole d700 z marna matryca i fatalnymi gumami... z nieco lepszym af, ktory w wiekszosci przypadkow jest potrzebny jak kotu pizama

argumenty na podobnym poziomie jak Twoje...

Strona 31 z 33 PierwszyPierwszy ... 212930313233 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów