Szukaj
A jak kupisz i dojdziesz do wniosku że przestał robić zdjęcia to staję w kolejce żeby odkupić![]()
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Witam, dwie nocki spędziłem na dogłębnym przeanalizowaniu tematu D700, wiem że ostateczną decyzję o zakupie podejmuję ja. W piątek mam zamiar zakupić tą puszeczkę.
Byłem bliski załamania i odejścia do canonierów (wypożyczyłem ostatnio 5dIImark i mną troszkę zakręciło). Spotkałem na szczęście człowieka, recenzującego dla kilku portali sprzęt foto i "jestem już w domu".
Ale mam na imię Tomasz i jestem mocno "niewierny" i mam jedno pytanko do użytkowników D700.
Czy któryś z Was (użytkowników tej puszeczki) odradzałby zakup tego sprzętu ?
Pozdrawiam Tomek.
D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.
Oczami wyobraźni już widzę te posty NIE KUPUJ D700 BO TO BADZIEW KUP CANONA
Pozdrawiam-Rajmund
Dwie puszki, dwie lampy i trochę szkła
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Rozmawiamy o fotografii a nie Hollywudzie, molem sobie to zalozenie odpuscic, ale jak sie okazuje sa tacy, ktorzy przyczepia sie do wszystkiego - JEST NAJLEPSZA, jesli z tym sie niezgadzasz podaj jakies ARGUMENTY. Ktora wedlug Ciebie jest lepsza, SONY? Czy moze 5DII z tym przedpotopowym AF-em i dziurawym plastikiem?
Dzięki za wypowiedzi. Chciałbym tą, do której nic nie dopinamy, ale to nie mój przedział finansowy. na d90 nagrałem jeden filmik o długości 30sek. i wystarczy (Panasonic TZ7 małżonki w temacie filmów bije lustra )
Nikonem się bawię od 6-lat i na chwilę obecną tak pozostanie.
Czy biorąc nowego D700 powinien tam być nowy sofcik 1.02 ? Czy trzeba samemu ?
D700 D50 voigtlander, biometar, arsat h, helios, nikkor, tair, mir, pentacon, sigmy, tamrony itd. wypalające oczy eizo.
Żyletki służą do golenia, 16 Million Reserve jest naprawdę ostra.
Skontaktuj się z nami