Close

Strona 654 z 1948 PierwszyPierwszy ... 15455460464465265365465565666470475411541654 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 531 do 6 540 z 19477

Wątek: Humor

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Do pana Zdzicha K., który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzisław wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał, co następuje. :

Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc, gdy otrzymuję rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idą na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii.

Z poważaniem Zdzisław K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    Do pana Zdzicha K., który od dłuższego czasu nie opłacał rachunków za gaz, przyszło upomnienie w dość ostrym tonie, podpisane przez kierownika działu windykacji Zakładu Gazowniczego. Pan Zdzisław wziął kartkę papieru, usiadł przy biurku i odpisał, co następuje. :

Szanowny Panie, pragnę Pana poinformować, iż raz na miesiąc, gdy otrzymuję rentę, zbieram wszystkie rachunki dotyczące opłat za mieszkanie i resztę mediów. Wrzucam je do dużego dzbana, mieszam i losuję trzy, z którymi idą na pocztę i opłacam. Jeżeli pańska Instytucja pozwoli sobie choćby jeszcze raz przysłać do mnie list utrzymany w podobnym tonie, to jej faktury na rok zostaną wykluczone z loterii.

Z poważaniem Zdzisław K.
    Powiem szczerze, że jeśli to prawdziwe ( a pewnie wiele rodzin w Polsce tak ma) to naprawdę jest nad czym zapłakać...
    2x D750 | 2x MB-D16 | SB-800 | SB-900 | N24-70/2.8 | N80-200/2.8 AF-S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Boryszuk Zobacz posta

Ale dość narzekania, ja chę takie coś

Jak kupisz coś takiego to nie zapomnij dokupić kołpaków ze spinerami
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez c0lin Zobacz posta
    jaki kur... szwagier heheh ogladajcie do konca
    http://www.youtube.com/watch?v=wzCao...layer_embedded
    pierwsze co mi się nasunęło po obejrzeniu
    to ten filmik.
    bez komentarza

http://www.youtube.com/watch?v=jtAEJs-jVd8
    Ostatnio edytowane przez mariush777 ; 03-02-2010 o 20:05 Powód: kombinuję :)
    Nikon Nie sztuka zabić muchę przednią szybą,sztuka zrobić to boczną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta

Z poważaniem Zdzisław K.
    W odpowiedzi miły Pan z gazowni odpisał:

“Informujemy, iż w przypadku braku wpłaty w terminie 14 dni od daty niniejszego pisma, kartka z Pańskim nazwiskiem zostanie wrzucona do komory maszyny losującej, a następnie Pańskie nazwisko zostanie wylosowane.

Głównymi nagrodami są:
    1. Przerwanie dostaw gazu
    2. Przerwanie dostaw renty
    3. Wycieczka do najbliższego miejscowego Sądu rejonowego
    4. Wizyta miłych Panów z działu Windykacji, tudzież wizyta komornika Sądowego.

Zapraszamy do wzięcia udziału w loterii…

bez pozdrowień”
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach Awatar radkins
    Miasto
    Welwyn Garden City, UK / Bydgoszcz

Domyślnie

Przyjechali, postawili słupki... ciekawe czy wyjadą

D5K + kit
    WYSPIARZE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez radkins Zobacz posta
    Przyjechali, postawili słupki... ciekawe czy wyjadą
    Było
    Krzysztof Paszkiewicz

Thumbs down 10+1 lat żenady

nie wiem czy to nadaje się do humoru czy do sądu...

oraz

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Oszczędny w słowach Awatar szela
    Miasto
    Dublin/Żory

Domyślnie

Natus podam Cię do sądu za wlepianie takich filmików!
    Mózg mi się wypaczył i zaczynam się ślinić
    To przecież masakra!
    A najgorsze że ci co to śpiewają w filmiku pierwszym to pewnie zmuszony do tego staf!

Strona 654 z 1948 PierwszyPierwszy ... 15455460464465265365465565666470475411541654 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów