Szukaj
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Słyszałem o nim
Lądowanie na polu golfowym i desant na plażę były super
Podziwiam też odwagę przy wtargnięciu na lodowisko
Jeszcze PacMan:
I całe mnóstwo filmików z nim: http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
Facet jest nieźle zakręcony![]()
Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 03-02-2010 o 12:49
pozdrawiam, Wojtek
Ja się zawsze dziwię, że on jeszcze porządnie w lampę nie dostał. Czasami przegina. Dobrze, że dostał tym kijem golfowym, szkoda tylko, że nie w głowę.
Pursue happiness with diligence
Boryszuk - a ja założę się, że dostał i to nie raz, tylko nie ma tego na filmikach. Koleś nie jest dla mnie śmieszny - robi z siebie błazna, żeby tylko zaistnieć - czyli jak w piosence WWO "(...) zjadłbyś gówno, byle tylko móc być w telewizji...".
Mnie to nie bawi.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
No właśnie, gość jest żenujący. Jeden z pierwszych filmików, jaki widziałem był świetny i zrobił na mnie wrażenie (ze względu na umiejętności piłkarskie), reszta jest po prostu żałosna.
Ale dość narzekania, ja chę takie coś
Pursue happiness with diligence
Siedzi sobie Kubuś Puchatek w Chatce. Nagle ktoś wali mu w drzwi tak mocno, że drzwi prawie wypadły z futryny. Kubuś zdziwiony otwiera, patrzy w tak wielki włochaty dzik stojący na dwóch łapach. Kubuś prawie zawału dostał, czym prędzej wziął nogi za pas. Po jakiejś godzinie ucieczki przed potworem opadł z sił i upadł na ziemie. Dzik podchodzi do niego, podnosi i mocno przytula do siebie mówiąc:
- Dawno cię nie widziałem Kubusiu
W tym momencie Kubuś zdziwiony na całego mówi:
- Prosiaczek, to ty już z wojska wróciłeś?
D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE
motyw ze slimakiem na ulicy , ladowanie na plazy i kosmonauta na polu golfowym moim zdaniem jest zabawne na plus tez sa zawody kulturystow
na koncu filmu masz podsumowanie w jezyku francuskim troche odbiega od teksu WWO
zenada jest tutaj
komisja śledcza
Euro 2012
Ostatnio edytowane przez LWO ; 03-02-2010 o 16:00
Skontaktuj się z nami