Close

Strona 653 z 1948 PierwszyPierwszy ... 15355360364365165265365465566370375311531653 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 6 521 do 6 530 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nem Zobacz posta
    Wiezie taksówkarz kobietę. Kiedy dojeżdżają do celu, kobieta przyznaje się, że nie wzięła pieniędzy. W tym momencie taksiarz się wścieka, zawraca i jedzie z nią za miasto na piękną, zieloną łączkę. Zatrzymuje się, otwiera bagażnik, wyciąga koc i rozkłada na trawie. Kobieta, szlochając, mówi:
    - Ależ, proszę pana, ja mam trójkę dzieci!
    Na co taksiarz:
    - A ja mam tuzin królików. Rwij trawę!
    BUahahahaha, jeden z lepszych jakie ostatnio tu widziałem! Dzięki za dobry humor od samego rana
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mpwt Zobacz posta
    Nie wiem czy to kwestia wieku. Jakbym swojej tak zrobił... masakra...
    ja to nawet nie próbuję pomyśleć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Przesłałem linka zięciowi aby zrobił numer mojej córce!
    Ja mojej żonie tego nie zrobię bo niestety z czasem u kobiet zanika poczucie humoru...
    Ja powiedziałem, a w zamian dostałem:

Żona z mężem w restauracji. Żona zamawia:
    - Stek, pieczone ziemniaczki i lampkę wina...
    - A warzywo? - pyta kelner.
    - On? To samo co ja.

Domyślnie

Słyszałem o nim
    Lądowanie na polu golfowym i desant na plażę były super
    Podziwiam też odwagę przy wtargnięciu na lodowisko

Jeszcze PacMan:

I całe mnóstwo filmików z nim: http://www.youtube.com/results?searc...rch_type=&aq=f
    Facet jest nieźle zakręcony
    Ostatnio edytowane przez woytec60 ; 03-02-2010 o 12:49
    pozdrawiam, Wojtek

Domyślnie

Ja się zawsze dziwię, że on jeszcze porządnie w lampę nie dostał. Czasami przegina. Dobrze, że dostał tym kijem golfowym, szkoda tylko, że nie w głowę.
    Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Boryszuk - a ja założę się, że dostał i to nie raz, tylko nie ma tego na filmikach. Koleś nie jest dla mnie śmieszny - robi z siebie błazna, żeby tylko zaistnieć - czyli jak w piosence WWO "(...) zjadłbyś gówno, byle tylko móc być w telewizji...".
    Mnie to nie bawi.
    Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

No właśnie, gość jest żenujący. Jeden z pierwszych filmików, jaki widziałem był świetny i zrobił na mnie wrażenie (ze względu na umiejętności piłkarskie), reszta jest po prostu żałosna.

Ale dość narzekania, ja chę takie coś

Pursue happiness with diligence

Domyślnie

Siedzi sobie Kubuś Puchatek w Chatce. Nagle ktoś wali mu w drzwi tak mocno, że drzwi prawie wypadły z futryny. Kubuś zdziwiony otwiera, patrzy w tak wielki włochaty dzik stojący na dwóch łapach. Kubuś prawie zawału dostał, czym prędzej wziął nogi za pas. Po jakiejś godzinie ucieczki przed potworem opadł z sił i upadł na ziemie. Dzik podchodzi do niego, podnosi i mocno przytula do siebie mówiąc:
    - Dawno cię nie widziałem Kubusiu
    W tym momencie Kubuś zdziwiony na całego mówi:
    - Prosiaczek, to ty już z wojska wróciłeś?
    D700,D200, F100, F, F2, F3, EL, FE2, Nikkormat FT2, Nicca Tower, Canon A1, F1, FTb, Olympus E1, OM1, OM10, Kodak 35, Pentax SP2, ME, Ricoh KR, 500G, Fuji i ZenitE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez carl00s Zobacz posta
    Boryszuk - a ja założę się, że dostał i to nie raz, tylko nie ma tego na filmikach. Koleś nie jest dla mnie śmieszny - robi z siebie błazna, żeby tylko zaistnieć - czyli jak w piosence WWO "(...) zjadłbyś gówno, byle tylko móc być w telewizji...".
    Mnie to nie bawi.
    motyw ze slimakiem na ulicy , ladowanie na plazy i kosmonauta na polu golfowym moim zdaniem jest zabawne na plus tez sa zawody kulturystow
    na koncu filmu masz podsumowanie w jezyku francuskim troche odbiega od teksu WWO

zenada jest tutaj
    komisja śledcza

Euro 2012
    Ostatnio edytowane przez LWO ; 03-02-2010 o 16:00

Strona 653 z 1948 PierwszyPierwszy ... 15355360364365165265365465566370375311531653 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów