Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 46

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miszet Zobacz posta
    Probowalem przed chwila robić takie zdjecias jak RRBM na podworku (nie za duzo miejsca, ale auto stoi) i przyznam ze nie jest to ciężkie, myslalem ze bedzie gorzej...
    Nie wiem od którego Pan zaczął, ale z czarnym autem jest koszmar. Wszystkie przetłoczenia w karoserii znikają, trzeba bawić się w ich oświetlanie, odbicia aby je wydobyć. Inaczej wychodzi płaski. Za to wszelkie metaliki i srebrne bajka. Byle jakie rozproszone oświetlenie i wygląda dobrze.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

ja tego hammera na podworku nie mam... tylko teraz swoje, stare, niezbyt fotogeniczne auto fotografowalem... niestety czarnego zadnego nie ma w poblizu wiec nie mam jak sie o tym przekonac... tamte 2 hammery są czarne i biale metalik...
    ...

Domyślnie

Proponuję mieć na uwadze moje słowa i pstryknąć kontrolnie. Problem jest taki że oglądając go połysk układa się po nadwoziu i wydobywa różne elementy zależnie od kąta patrzenia, a na zdjęciu utrwali się tylko widok z jednego punktu i część przetłoczeń i elementów będzie widać a część stanie się czarną plamą. Jeśli nie będzie Pan zamierzał się z nim bawić, proponuję postawić go jako drugi. O ile oczywiście będą oba na jednym ujęciu. Wówczas biały odbije się w czarnym i po sprawie.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Jak już zrobisz te foty to koniecznie się nam tutaj pochwal

Domyślnie

oczywiscie 2 musza byc na zdjeciu... bardzo dziekuje przyda mi sie ta wiedza... !

EDIT: wywar, oczywiscie
    Ostatnio edytowane przez miszet ; 05-01-2010 o 00:17
    ...

Domyślnie

a jaki masz budzet na te reklamowa sesje?
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

oj sailor, sailor...

Domyślnie

no co??
    pytam o budzet bo rozumiem ze skoro zdjecia maja byc komercyjnie wykorzystane w reklamie firmy to fotograf nie jest na tyle naiwny by zrobic je za darmo.
    a w zaleznosci od budzetu mozna udizelic odpowiednich rad - od wypozuczenia sprzetu przez wynajecie hali po budowe specjalnych blend i zastawek
    Odpowiadam jedynie za to co napisalem - nie za to co zrozumiales

Domyślnie

No jeżeli właściciel owych hamerów wcześniej do folderów zdjęcia robił sam jakąś małpką czy nokią to raczej nie spodziewałbym się dużego budżetu, ale może autor wątku niech się wypowie. Pozdr.

Domyślnie

wlasciciel hammerow wczesniej nie mial zadnej dzialalnosci... takze to beda pierwsze zdjecia... na próbe do ulotek jakichkolwiek (czy tam plakatów). wydaje mi sie ze budzet tez nie jest za duzy a ja osobiscie nie zamierzam wziac za to pieniedzy.
    ...

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów