Sliki są fajne - i stosunkowo sensowne cenowo.
Szukaj
Sliki są fajne - i stosunkowo sensowne cenowo.
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
statywy w przedziale cenowym do 400zł nie powinny tak w ogóle nosić nazwy statyw....
jak ktoś myśli choć trochę poważnie o fotografii to chyba nie pozwoli aby jego sprzęt stał na jakimś chwiejnym badziewiu za kilka pln.
Radzę kupić statyw raz a dobrze a nie zmieniać go na inny co kilka miesięcy
Ostatnio edytowane przez moonrage ; 22-11-2009 o 17:57
Ja razem z moją pierwszą lustrzanką parę lat temu dostałam pod choinkę statyw Hama gamma72
http://www.ceneo.pl/showPicture.aspx?productID=215791
i jestem z niego zadowolona. Lekki, stabilny, łatwo się rozkłada. Służy mi już długo i jeszcze nigdy nie pomyślałam pracując z nim, że jest za niski/ wysoki czy cokolwiek.
a u mnie gamma74 sie kurzy pod fotelem od 4 lat![]()
To ja może odświeżę, aby nie zakładać nowego tematu. Mój "wspaniały" first się rozlatuje no i czas kupić "prawdziwy" statyw. Zasadniczo to będą mi potrzebne dwa: solidny, wysoki do pracy w kraju i coś bardziej mobilnego do podróży. Na początek chce kupić ten drugi - czyli umiarkowana waga, aby się składał do w miarę niewielkich rozmiarów (aby wszedł do walizki), udźwig - jakichś bardzo ciężkich obiektywów póki co nie mam, ale niech te 3 kg trzyma stabilnie. No i po doświadczeniach z ww firstem TRWAŁOŚĆ. Kwota którejnie chciałbym przekraczać za komplet z głowicą to 300 z. Uważacie, że najlepszy w tych parametrach/cenie będzie któryś z szerpów czy coś innego?
staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek
kontynuując powyższy wips (już nie mogę edytować) co myslicie o zestawie statyw GoldPhoto YH311 + głowica 3D YH410 www. Sprawdzi się toto lepiej w podruzy niż sherpa 250?
staruszek D70, D90 + SB 600 + 4 zoomy + 5 stałek
Skontaktuj się z nami