Close

Strona 506 z 1948 PierwszyPierwszy ... 640645649650450550650750851655660610061506 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 5 051 do 5 060 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Spotykają się trzy rekiny, jeden mówi:
    -Wczoraj zjadłem jakiegoś francuza i do dzisiaj mi się odbija jego
    perfumami.
    -to jeszcze nic-mówi drugi-ja tydzień temu zjadłem ruska i do dzisiaj
    nie mogę płynąć prosto.
    -to i tak nic-mówi trzeci-ja 2 tygodnie temu zjadłem polskiego posła,
    łep miał taki pusty że do dzisiaj nie mogę się zanurzyć!
    |sprzęt dostarcza firma Nikon & Sigma|

Domyślnie

Witam. to ja coś o życiu nocnym.

Chłopak poznaje dziewczyne w klubie, zaprasza ja na noc do swojego mieszkania i tam wiadomo zaczynają sie kochać, dziewczyna w niebowzięta po wszystkim mówi możemy jeszcze raz tak samo.???
    Chłopak odpowiada pewnie tylko daj mi 10 minut ale trzymaj mojego penisa 2 rekami. Tak zrobiła po 10 minutach sytuacja sie powtarza, dziwczyna przeżywa orgazm za orgazmem, na jej twarzy nisamowity usmiech i zadowolenie, znowu mówi chłpakowi czy moghą to jeszcze powtórzyć, chłopak mówi pewnie ale daj mi sie zdrzemnąc jakieś 1520 minut tylko trzymaj mojego penisa 2 rekami. Chłopak się obudził sytuacja sie powtarza dziweczyna przeżywa orgazm za orgazeme i po wszystkim znowu mowi chłopakowi czy da się to jeszcze powtórzyć, chłopak znowu - jasnę ze dam rade tylko daj mi 15 minut ale musisz trzymać mojego penisa 2 rekami. Tak było całą noc, rano się budzą dzwiczyna rozanielona rozkosza pyta chłopaka jak o n to robi co jest w tym tajemniczego że musiala trzymac 2 rekami jego penisa. Chłopak na to, wiesz w sumie bez trzymania też bym dał radę ale wiesz niedawno kupiłem nowiutki sprzęcik nikona i mogłabys mi go zap....ć.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fader_audio Zobacz posta
    Witam. to ja coś o życiu nocnym.

Chłopak poznaje dziewczyne w klubie, zaprasza ja na noc do swojego mieszkania i tam wiadomo zaczynają sie kochać, dziewczyna w niebowzięta po wszystkim mówi możemy jeszcze raz tak samo.???
    Chłopak odpowiada pewnie tylko daj mi 10 minut ale trzymaj mojego penisa 2 rekami. Tak zrobiła po 10 minutach sytuacja sie powtarza, dziwczyna przeżywa orgazm za orgazmem, na jej twarzy nisamowity usmiech i zadowolenie, znowu mówi chłpakowi czy moghą to jeszcze powtórzyć, chłopak mówi pewnie ale daj mi sie zdrzemnąc jakieś 1520 minut tylko trzymaj mojego penisa 2 rekami. Chłopak się obudził sytuacja sie powtarza dziweczyna przeżywa orgazm za orgazeme i po wszystkim znowu mowi chłopakowi czy da się to jeszcze powtórzyć, chłopak znowu - jasnę ze dam rade tylko daj mi 15 minut ale musisz trzymać mojego penisa 2 rekami. Tak było całą noc, rano się budzą dzwiczyna rozanielona rozkosza pyta chłopaka jak o n to robi co jest w tym tajemniczego że musiala trzymac 2 rekami jego penisa. Chłopak na to, wiesz w sumie bez trzymania też bym dał radę ale wiesz niedawno kupiłem nowiutki sprzęcik nikona i mogłabys mi go zap....ć.
    gwóźdź Wilsona - patrz dwie strony wstecz i ten żart ze 3 razy był
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

[QUOTE=raddeli;1559108]Pierdu...pierdu....

Aleksander hrabia Fredro - poemat liryczny "O pierdzeniu"

a skoro już o podkasanej literaturze piszemy, to ze zbioru "Dobrym towarzyszom gwoli" Jan Kochanowski "Do dziewki":

"Nie uciekaj przede mną, dziewko urodziwa, Z twoją rumianą twarzą moja broda siwa
    Zgodzi się znamienicie; patrz, gdy wieniec iją,
    Że pospolicie sadzą przy różej leliją.
    Nie uciekaj przede mną, dziewko urodziwa,
    Serceć jeszcze niestare, chocia broda siwa;
    Choc u mnie broda siwa, jeszczem niezganiony,
    Czosnek ma głowę białą, a ogon zielony.
    Nie uciekaj, ma rada; wszak wiesz: im kot starszy,
    Tym, pospolicie mówią, ogon jego twardszy;
    I dąb, choć mieścy przeschnie, choć liść na nim płowy,
    Przedsię stoi potężnie, bo ma korzeń zdrowy."
    F801s/D300/D610 N18-135/N24/N50/N70-210/SB900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez iBłażej Zobacz posta
    Strzezcie sie Nikoniarze........Kanion lodowa nadchodzi!

Sith Hospodar Impaler Awatar Dex
    Miasto
    Alpy Transylwańskie

Domyślnie

Wytnijcie sobie wzorek z dyni

http://www.grymix.pl/1281/dynia/

Strona 506 z 1948 PierwszyPierwszy ... 640645649650450550650750851655660610061506 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów