Lubelski full wymiata! Gul gul gul
Ale to też była miazga:
http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8...layer_embedded
Szukaj
Lubelski full wymiata! Gul gul gul
Ale to też była miazga:
http://www.youtube.com/watch?v=J5yV8...layer_embedded
Ostatnio edytowane przez sea21 ; 02-11-2009 o 20:03
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Trochę takstu.
Dwie baby odsiedziały 10 lat w więzieniu. W jednej celi.
Zwolnili je jednego dnia.
I jeszcze 40 minut rozmawiały pod brama więzienia...
- Mamusiu, czy to prawda, że dziadek był najsławniejszym proktologiem przed wojną?
- Tak synku, szczera prawda.
- A czy to prawda, że tatuś był jeszcze lepszym proktologiem od dziadka?
- Oczywiście, synku - był lepszy.
- A ja kiedy dorosnę...
- Będziesz jeszcze lepszym proktologiem!
- Ale ja chcę być mechanikiem samochodowym...
- Jeszcze czego. Całe życie w smarach grzebać...
- Odwróć się i zdejmij majtki!
- Nie, Leszek, nie chcę w dupę!
- Nie bój się, Sylwia, to nie boli.
- A Ksenia mówiła, że boli!
- Ksenia się wierciła, nie mogłem trafić to i może zabolało.
- Leszek... wstydzę się...
- Sylwia, znamy się przecież do lat... Przecież nie możesz się mnie wstydzić, Sylwia!
- To... to... to zamknij oczy, Leszek!
- tiiiiiiiit, jak zamknę, to nie trafię!
- Leszek, to weź jakoś... inaczej!
- Inaczej... inaczej! Otwórz usta! Weź do buzi, łyknij! Dobrze....
A teraz idź do poczekalni i powiedz, żeby weszła następna. Pierdzielone baby, jak się one tej szczepionki od grypy boją! Tylko: ‘tabletka’ i ‘tabletka’.
Hit na dzisiejszy wieczór! Współlokator ma przes**ne (czyta literaturę do pracy licencjackiej)
Piorunujące doświadczenie....
Z mojej strony:
Myślę że jeszcze nie było...
Gali był na pewno, ale jest tak fajny że go muszę przypomnieć w tym miejscu...![]()
![]()
Ha, Panie szelas! Proszę się przygotować na anihilację z antymaterią
Niestety już nie fotografuję, gdyż każdy jest lepszy ode mnie, ale miło mi pozostać w sympatycznym gronie
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Ta piosenka Ram Zam Zam to był hit na mini disco w Tunezji w tym roku. Było jeszcze parę innych i nawet mi się podobały np. music man. Żeby nie było - córkę prowadzałem na to mini disco.
Kiedy można powiedzieć, że masz naprawdę duży problem?
Kiedy w dniu Sądu Ostatecznego stoisz w kolejce do Pana Boga tuż za Matką Teresą, a Bóg mówi do niej:
- No cóż, przykro mi córko, chyba wiesz, że można było zrobić nieco więcej...
Mam nadzieję, że nikogo nie obrażę...
Trzech homosiów udało się do lekarza z tą samą przypadłością: nadwrażliwość odbytu.
Wchodzi pierwszy - mówi w czym rzecz - lekarz oczywiście każe zdjęć spodnie i wypiąć się - bierze drewnianą szpatułkę i delikatnie dotyka...
- Co pan czuje? - pyta doktor.
- Drewniany patyczek, dokładniej wykonany z drewna klonowego, rosnącego gdzieś na wschodzie Województwa Lubuskiego, w chwili ścięcia drzewo miało około 30 lat.....
- OK, ok, proszę przestać - mówi lekarz - rzeczywiście jest nadwrażliwość - perwszy raz spotykam się z tak ekstremalnym przypadkiem - przepiszę panu czopki, powinny pomóc.
...
Wchodzi następny pacjent. Historia się powtarza - mówi co jest, lekarz każe się rozebrać, wypiąć - tym razem lekarz bieże stalową szpatułkę i pyta:
- Co Pan czuje?
- czuję dotyk zimnym metalowym przedmiotem...to chyba stal chromowo-wanadowa, wytapiana w Hucie Katowice, jesienią 2007 roku...
- Rozumiem, ok - przerwał lekarz - rzeczywiście - ekstremalna nadwrażliwość - przepiszę czopki, na pewno pomogą...
...
Wchodzi trzeci pacjent, mówi lekarzowi, że cierpi na nadwrażliwość odbytu...
- Tak? To zobaczymy - mówi zirytowany już lekarz - proszę się rozebrać i wypiąć...
Pacjent przygotowany, a lekarz bierze ze stołu herbatę i energicznie wylewa ją na goły tyłek pacjenta.
- Aaaaaaaa!!!! - krzyczy pacjent.
- Co? Za gorąca?
- Nieeeee, gorzka!
Pozdrawiam, Piotr
Skontaktuj się z nami