Close

Strona 461 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3614114514594604614624634715115619611461 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 4 601 do 4 610 z 19477

Wątek: Humor

"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Chciałbym pozwolić sobie na mały offtop. Niech nikt nie traktuje tego personalnie - to tylko coś, co zauważyłem i chciałbym tym się podzielić.

Chodzi o demotywatory. Ogólnie, z tego co pamiętam, pierwotnie funkcjonowały one po angielsku i były to rzeczywiście przemyślane, i fajnie zrobione obrazki z dobrym tekstem. Teraz naszych demotywatorów produkuje się od zarzygania, dosłownie jak ktoś znajdzie obrazek psa srającego na trawniku to robi demotywator typu "dobrze że mam sąsiada" albo inną głupotę. Owszem, zdarzają się śmieszne czasami, ale ogólnie ich poziom spłycił się do artykułów na onecie i wp. Nie są to żadne demotywatory, tylko na masę robione obrazki z mniej lub jeszcze mniej sensownym podpisem.

Wiem, ten komentarz się wymoderuje, ale musiałem. A jako morał: dbajmy proszę o poziom humoru w tym dziale.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Chciałbym pozwolić sobie na mały offtop. Niech nikt nie traktuje tego personalnie - to tylko coś, co zauważyłem i chciałbym tym się podzielić.

Chodzi o demotywatory. Ogólnie, z tego co pamiętam, pierwotnie funkcjonowały one po angielsku i były to rzeczywiście przemyślane, i fajnie zrobione obrazki z dobrym tekstem. Teraz naszych demotywatorów produkuje się od zarzygania, dosłownie jak ktoś znajdzie obrazek psa srającego na trawniku to robi demotywator typu "dobrze że mam sąsiada" albo inną głupotę. Owszem, zdarzają się śmieszne czasami, ale ogólnie ich poziom spłycił się do artykułów na onecie i wp. Nie są to żadne demotywatory, tylko na masę robione obrazki z mniej lub jeszcze mniej sensownym podpisem.

Wiem, ten komentarz się wymoderuje, ale musiałem. A jako morał: dbajmy proszę o poziom humoru w tym dziale.
    Podpisuję się pod tym obiema kończynami górnymi! I może nie moderuj Zbigniewie tego komentarza, myślę, że powinien on powisieć.

Natomiast ode mnie - możen ie do końca "humor", raczej ciekawostka, na widok której mnie osobiście gęba się cieszy .

Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.

Domyślnie

Wybory najlepszego bohatera gier FPS (w stylu reality show)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    Wybory najlepszego bohatera gier FPS (w stylu reality show)
    czad

długie ale oglądać do końca

Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 09-10-2009 o 20:13
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Barrack Obama został laureatem pokojowej nagrody Nobla

Wybaczcie , nie mogłem się powstrzymać (dział jak najbardziej odpowiedni)
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eskimos Zobacz posta
    Barrack Obama został laureatem pokojowej nagrody Nobla

Wybaczcie , nie mogłem się powstrzymać (dział jak najbardziej odpowiedni)
    To powinien być dowcip roku
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Strona 461 z 1948 PierwszyPierwszy ... 3614114514594604614624634715115619611461 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów