Szukaj
Chciałbym pozwolić sobie na mały offtop. Niech nikt nie traktuje tego personalnie - to tylko coś, co zauważyłem i chciałbym tym się podzielić.
Chodzi o demotywatory. Ogólnie, z tego co pamiętam, pierwotnie funkcjonowały one po angielsku i były to rzeczywiście przemyślane, i fajnie zrobione obrazki z dobrym tekstem. Teraz naszych demotywatorów produkuje się od zarzygania, dosłownie jak ktoś znajdzie obrazek psa srającego na trawniku to robi demotywator typu "dobrze że mam sąsiada" albo inną głupotę. Owszem, zdarzają się śmieszne czasami, ale ogólnie ich poziom spłycił się do artykułów na onecie i wp. Nie są to żadne demotywatory, tylko na masę robione obrazki z mniej lub jeszcze mniej sensownym podpisem.
Wiem, ten komentarz się wymoderuje, ale musiałem. A jako morał: dbajmy proszę o poziom humoru w tym dziale.
Elektryczna klamka od Tippmana zasilona powietrzem o wysokim ciśnieniu, służąca do robienia siniaków w okolicach głowy. A do tego jakiśtam Nikon do dokumentowania dzieła zniszczenia.
Wybory najlepszego bohatera gier FPS (w stylu reality show)
AudiBikeMen
Barrack Obama został laureatem pokojowej nagrody Nobla
Wybaczcie , nie mogłem się powstrzymać (dział jak najbardziej odpowiedni)
Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniachâ W.B.Yeats
How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
!BLOG
Skontaktuj się z nami