Close

Strona 63 z 77 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 621 do 630 z 763

Wątek: FUJI S5Pro

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Mam prośbę do posiadaczy S5. Mógłby ktoś zrobić 3 zdjęcia dowolnym szkłem jakiejś bardzo kontrastowej scenie która teoretycznie nie mieści się w DR matrycy, np. ciemnej klatce schodowej (miejscowe niedoswietlenia) wraz z oknem (przepał). Poprosiłbym o wersję normalnie naświetloną oraz po jednej +/- np. 3-4 EV. Ciekaw jestem ile można wyciągnąć z poziomu LR z takiego zdjęcia.
    Z góry wielkie dzięki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ku6i Zobacz posta
    Mam prośbę do posiadaczy S5.
    całkowicie źle trafiłeś - zwyczajnie pomyliłeś fora - idź na forum fuji tam jest ten temat przewałkowany jak się da i na tysiąc sposobów, tam taki temat istnieje i nie musisz nikogo już fatygować o chodzenie po klatkach schodowych, piwnicach, namawiać na skoki z i bez spadochronu, zdjęcia w trakcie burzy i testy zanurzenia w Rowie Mariańskim
    wpisz 🐒i foto ale nie taką małpę jak w zoo tylko taką jak w emajlu
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    No jak wycofuje, nic nie wycofuje. Mam 2 sztuki, druga dziewicza nówka i mogę sprzedać za 6499zł więc gdzie tu spadek cen wietrzysz
    Trzymaj, trzymaj tą puszkę robinie102, za kilka lat jakiś nawiedzony Japończyk kupi tą dziewiczą nówkę za wielkie pieniądze
    D700, N24D, N35D, N85D, S150

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomitom Zobacz posta
    całkowicie źle trafiłeś - zwyczajnie pomyliłeś fora - idź na forum fuji tam jest ten temat przewałkowany jak się da i na tysiąc sposobów, tam taki temat istnieje i nie musisz nikogo już fatygować o chodzenie po klatkach schodowych, piwnicach, namawiać na skoki z i bez spadochronu, zdjęcia w trakcie burzy i testy zanurzenia w Rowie Mariańskim
    Dzięki za informację, w takim razie zanurzam się w bezkres forum Fuji

Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
    Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D

Domyślnie

orientujecie się w jakich cenach chodzi teraz S5 Pro w idealnym stanie?
    S5 Pro | S 24-70 f/2.8 | N 85 f/1.8 Sb-800 | LP D300AW |cos tam w planach..

Domyślnie

a co Twój jest idealny ?
    ŚREDNI FORMAT jest tylko średni MIKRO CZTERY TRZECIE jest mikro KROP to wycinek całości PEŁNA KLATKA jest najlepsza bo jest pełna

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez the-k Zobacz posta
    orientujecie się w jakich cenach chodzi teraz S5 Pro w idealnym stanie?
    3 - 4 tys zł w praktyce chyba. Ceny poszalały patrząc na allegro i aparat unikatowy się stał. Czyli jak za dawnych czasów sprzęt tylko dla świadomego usera, że tylko taki to a taki mu odpowiada i wykorzysta jego cechy. Jak potrzebujesz drugą sztukę to obserwuj forumową giełdę na dniach pojawi się na niej S5 w stanie lepszym niż idealny, co ja mówię lepszy niż nowy z fabryki mam przecieki
    Ostatnio edytowane przez robin102 ; 13-09-2009 o 20:38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robin102 Zobacz posta
    3 - 4 tys zł w praktyce chyba. Ceny poszalały patrząc na allegro i aparat unikatowy się stał. Czyli jak za dawnych czasów sprzęt tylko dla świadomego usera, że tylko taki to a taki mu odpowiada i wykorzysta jego cechy. Jak potrzebujesz drugą sztukę to obserwuj forumową giełdę na dniach pojawi się na niej S5 w stanie lepszym niż idealny, co ja mówię lepszy niż nowy z fabryki mam przecieki
    przecież na świecie w takim stanie jest tylko jeden egzemplarz ... a niestety nic mi nie wiadomo żeby mój egzemplarz chciał się sam wystawić na giełdzie.

Masz stary złe info - moja rada - zabij informatora

Gaduła Awatar ku6i
    Miasto
    Górny Śląsk/Kraków

Domyślnie

Robin, co możesz powiedzieć nt. różnic w obrazowaniu D700 i S5 Pro?

Strona 63 z 77 PierwszyPierwszy ... 1353616263646573 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów