slajdy ślubne? tego to jeszcze nie widziałem, ale mogłoby byc bardzo ciekawe tylko w komplecie musiałbys dodawac rzutnik![]()
Szukaj
slajdy ślubne? tego to jeszcze nie widziałem, ale mogłoby byc bardzo ciekawe tylko w komplecie musiałbys dodawac rzutnik![]()
chetni juz sa... tyle tylko, ze jeszcze jest ich bardzo niewielka ilosc... albo inaczej - zbyt malo jest swiadomych klientow istnienia "czegos innego"sledze bloga jednego polskiego fotografa, ktory robi na wielkim formacie m.in. sesje slubne... i na prawde jest swietny w tym co robi
![]()
regulamin
o możesz podrzucić link do tego bloga - jesli nie byłby to problem rzecz jasna![]()
jest u mnie w linkach na blogu... ale macie i bezposrednio - http://wozaczynski.com/blog/![]()
regulamin
dzieki![]()
docelowo tez chce kupic 4x5" i czesc slubniaków robic w studio i kilka strzałów w plenerze - zalatuje to trochę masochizmem ale ja to lubię
póki co 6x6 też daje rade i fajne efekty
osoba/PM poszukujaca takiej estetyki nie jest typowym masowym klientem, wiec na pewno nie szuka fotografa, aby zadowolic cala swoja rodzinetego typu fotografia ma cieszyc oko samej pary mlodej... zreszta jesli decyduje sie na zgode publikacji na blogu milosza, mysle ze i wspomniana ciocia Wiesia bedzie mogla je zobaczyc
![]()
regulamin
Skontaktuj się z nami