Close

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 86

Wątek: konkurencja :)

Domyślnie

Koledzy, nieco odświeżę wątek. Byłem dzisiaj w kościele, a że miałem w planach później spacer, wziąłem ze sobą aparat. I trafiłem podczas mszy na ślub. No i nie mogłem sobie odmówić obserwacji obsługi fotograficznej tej uroczystości.
    Nawet zrobiłem kilka zdjęć z czego jedno prezentuję (robiłem zdjęcia z kącika i tylko w głośnych momentach aby nie przeszkadzać). Kurcze, ja byłem lepiej ubrany niż ten fotograf. Nie mam zbyt dużego doświadczenia w fotografowaniu uroczystości kościelnych, ale ze zdumieniem przyglądałem się jak podczas podniesienia biega z koleżanką i robi zdjęcia wokół ołtarza.

D300, N17-55, BW UV MRC, BW POL MRC, ThinkTank 30

Domyślnie

To patrzcie na to KLIK
    Promocja dla dziewic buhahahahahahaha normalnie wypadłem z fotela. Ciekawe jak to sprawdza

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    To patrzcie na to KLIK
    Promocja dla dziewic buhahahahahahaha normalnie wypadłem z fotela. Ciekawe jak to sprawdza
    bylo juz: http://nikon.org.pl/showthread.php?t=109406
    "...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."

Domyślnie

Co do tańczącego fotografa to mam ogromną nadzieję, że mnie nigdy nikt nie nagra To byście dopiero mieli ubaw Czasami to się cieszę, że się sam nie widzę Co prawda nie robię tego aż tak jak koleś z filmiku ale pseudo-taneczne pływanie po parkiecie i inne munłoki to standart
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cos chyba im serwer nie działa, nie moge otworzyc strony.

Co do zdjec na parkiecie - reakcje ludzi na fotografa sa zdecydowanie lepsze jak sie troche "pogibamy" niż gdy stoi sie jak kołek z grobową miną.... a i czas płynie szybciej i zabawa lepsza Relacje z ludzmi sa zupelnie inne kiedy widzą, ze fotograf "swój człowiek", ostatnio nawet świadkowa poprosiła mnie do tańca.. i jakoś nie znalazłem w sobie siły by odmówić
    Puszki i słoiki...

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Dobrze prawisz. Fotografowie w powiedzmy tym całym ślubnym temacie-w środowisku ślubnych usługodawców uważani są za najbardziej zabufonionych i zarozumiałych "gości". Z jakiego powodu ?
    Trochę integracji z towarzystwem nie zaszkodzi, no ale bez przesady

Domyślnie

Może chlapnął jednego kielicha za dużo i go poniosło na parkiet

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wywar Zobacz posta
    Może chlapnął jednego kielicha za dużo i go poniosło na parkiet
    Na tym filmiku to nie oglądaliśmy wpływu alkoholu na fotografa, a dynamiczne śledzenia obiektu. :P
    POGO

Domyślnie powinno być w fozart :) ale nie jest :(

Poniżej dwie fotki które powinny sie znalezc chyba w kategorii fotozart - ale niestety zartem nie są. Ten gość naprawde jednoczesnie filmował i fotografował ceremonie
    Jesli mod uzna ze powinno zostać przeniesione do innego działu to oczywiście bardzo proszę - uznałem jednak że to właśnie w tym dziale są wstawiane fotki ceremonii ślubnych - a to przyjmijmy że jest rodzaj "backstag'u".
    Dla mnie dramat że para młoda za coś takiego jeszcze zapłaci. - Iscie "wash and go" Nawet nie chciałbym takich fot oglądać a co dopiero za nie zapłacić.

1.
    2.
    Pozdrawiam
    Piotrek

Domyślnie

rozne sa patenty.
    widzialem tez na jednym statywie taką poziomą "belkę" na którym spoczywala sobie kamera i aparat.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Strona 6 z 9 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów