Close

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 86

Wątek: konkurencja :)

Domyślnie

gdzie jest ten filmik bo nie mogę go znaleźć?

Domyślnie

strona poprzednia - czyli "poprzednie wpisy" masz link tutaj
    temat posta "Fotograf z ADHD"
    http://www.kameruni.com/page/2/
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

ale nie ma tam filmiku, ktoś w jakimś wątku napisał, że filmik zniknął, albo coś się z moją mozzillą dzieje

Domyślnie

jest filmik to moja przeglądarka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tymancjo Zobacz posta

Napiszcie jak Wy fotografujecie w tanecznych warunkach, bo w sumie to niezmiernie ciekawe.
    Tak bardzo nie cierpię 'muzyki weselnej', że musieliby mi bardzo dużo zapłacić, żebym jeszcze miał do niej się rytmicznie poruszać Niestety w królestwie mydełka FA i innego rodzimego g#wna nie potrafię się odnaleźć i najchętniej wesela spędziłbym ze stoperami w uszach.
    duzy brzydki nikon i mala ladna sigma dp1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbs2005 Zobacz posta
    i mi sie zdarza "podskakiwac" w rytm muzyki a nie stac jak kolek
    a co w tym złego ja sam czasem sie delikatnie pokolebe aczkolwiek to też nie mój rodzaj muzyki
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

hmmm Tomku a czy ja powiedzialem ze to cos zlego - sam sie przyznalem ze i mi zdarza sie poruszac "bioderkami"
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sbs2005 Zobacz posta
    hmmm Tomku a czy ja powiedzialem ze to cos zlego - sam sie przyznalem ze i mi zdarza sie poruszac "bioderkami"
    "a co w tym złego" nie miałem na myśli Ciebie
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

aaaaaaaa to spoko - przytoczyles moje slowa i sadzilem, ze chodzi o mnie

milego zycze
    dobrych kadrow i dobrego swiatla wszystkim
    WaWeWu

Strona 5 z 9 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów