Szukaj
"...nie ma ludzi normalnych, sa tylko nieprzebadani..."
Co do tańczącego fotografa to mam ogromną nadzieję, że mnie nigdy nikt nie nagraTo byście dopiero mieli ubaw
Czasami to się cieszę, że się sam nie widzę
Co prawda nie robię tego aż tak jak koleś z filmiku ale pseudo-taneczne pływanie po parkiecie i inne munłoki to standart
![]()
Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski
Cos chyba im serwer nie działa, nie moge otworzyc strony.
Co do zdjec na parkiecie - reakcje ludzi na fotografa sa zdecydowanie lepsze jak sie troche "pogibamy" niż gdy stoi sie jak kołek z grobową miną.... a i czas płynie szybciej i zabawa lepszaRelacje z ludzmi sa zupelnie inne kiedy widzą, ze fotograf "swój człowiek", ostatnio nawet świadkowa poprosiła mnie do tańca.. i jakoś nie znalazłem w sobie siły by odmówić
![]()
Puszki i słoiki...
Dobrze prawisz. Fotografowie w powiedzmy tym całym ślubnym temacie-w środowisku ślubnych usługodawców uważani są za najbardziej zabufonionych i zarozumiałych "gości". Z jakiego powodu ?
Trochę integracji z towarzystwem nie zaszkodzi, no ale bez przesady![]()
Może chlapnął jednego kielicha za dużo i go poniosło na parkiet![]()
Poniżej dwie fotki które powinny sie znalezc chyba w kategorii fotozart - ale niestety zartem nie są. Ten gość naprawde jednoczesnie filmował i fotografował ceremonie
Jesli mod uzna ze powinno zostać przeniesione do innego działu to oczywiście bardzo proszę - uznałem jednak że to właśnie w tym dziale są wstawiane fotki ceremonii ślubnych - a to przyjmijmy że jest rodzaj "backstag'u".
Dla mnie dramat że para młoda za coś takiego jeszcze zapłaci. - Iscie "wash and go" Nawet nie chciałbym takich fot oglądać a co dopiero za nie zapłacić.
1.
2.
Pozdrawiam
Piotrek
rozne sa patenty.
widzialem tez na jednym statywie taką poziomą "belkę" na którym spoczywala sobie kamera i aparat.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
coś takiego widzieliście: http://www.kameruni.com/2009/08/13/q...-czy-fotograf/
Skontaktuj się z nami